. Ha valakinek van eladó engem érdekel!
csak én ugyanezt látom, ha leveszem az idomot. (persze bowdenek nélkül)
Szerintetek, hol tudnák nekem meg mondani, a lehető legjobb áttételt a mocimhoz?
azt tudom, hogy megvan a helye, ahova a két bowden bemegy, és kimegy... ennyi
Én a belsejét inkább nem basztatom
De, persze hogy tudok, már mondom is a gyári adatokat, valamint a saját tapasztalatokat is
13ezres fordulatszám skálázás, 10nél kezdődi ka piros. 6 sebességes váltó, elöl 120/70 es, hátul 160/60 as gumik. A fútóművéről nem tudok sokat, de rendkívül masszív, kurva jó. Kanyarokban is jó. Fogyasztása 3 - 3.5 liter, vegyes használaton. Az én Sachsom, az 58as fogaskerékkel, és a sportlégszűrővel 125 re volt képes. Most jött haza szervízből, és most kímélem, még van 50km em. De azt vettem észre, hogy már 8 ezren 120 on van, de lehet nem huztam tövig, de mintha valami "lefogná" lehet, hogy a power szelep hiánya:S:S (ha valaki tudja valyon mi lehet ez a jelenség, nyugodtan írhat
) Hát hossszúra sikerült a bemutató, dehát imádom a mocim
meg hát néha egy picit a büszkeség is beszélt belőlem,nem mintha annyira de annyira jó lenne, de nekem sok-sok gyönyört okozott,és még remélem fog is egy darabig
azért írtam néha oda a "nagy képű dolgokat is" . Ezért bocs mindenkitől
)
), szóval akkor egyértelműen volt víz a tankba, lehet, hogy megint és valahogy leülepszik, beindulni még beindul, de aztán 1-2 perc és vége? ..bár azért egy teljes akksi lemerülésnyi pörgetés alatt csak ki kéne mennie a víznek a karbiből, elég sokat bírt vadi új akksi.
...de most, hogy beindult újra imádom.
No nem mert bunkó parasztok vagyunk, hanem azért merthát nem egyszerű az eset... Ha tényleg Futurád van, akkor 38x50x10,5 a gyári, tökéletes bele a 38X50X10 csapágyboltba megkapod. (persze ha 125-ös, mert ugye azt sem írtad...) Ha sport pro, akkor nem ilyen, ha 50-es, nem ilyen, és ha csak te hiszed, hogy futura, mert pl sok 108-as projektre is ezt mondják, agy vannak nagyon tájékozott emberek, akkor nem biztos, hogy ez való bele.... Pl ha feltennél egy képe, és odaírnád, hogy hány ccm.....
Hi all!Mizu mindenkivel?Eltettétek már a gépeket télire aludni....én már lefektettem elég volt neki....meg elment tőle a kedvem is most venni akarok mellé egy kis rx50et....nem tud valaki valami olcsó pénzért?