már csak egy hengerfejtömités kell és áááá kész is
nagyon szépen megy ez az AF1 125! első oylan váltós mocim ami gyorsasági robogó után egy élmény ezzel motorozni
köszi mindenkinek a tanácsát! igazatok volt csak filléres apró baja volt! nem kell alkatrész max egy visszapill és ok!
Aprilia 4 EVER
kellemes nyálcsöpögtetés
...A fulladást létezik, hogy a gyertya okozza?
Tárcsafékes elől hátu,l de van egy "bowden" amit meghúz a fékkar, na azt kéne cserélni szerintem mert van, hogy beakad maga a kar
..de mint látod elég veszélyes a kábelezés meg ilyenek
...a végsebeségnek egyébként valahol 90-100 között kéne lennie elvileg?
...viszont ki kellett pucolnom az egész tankot a benzincsöveket, mert tiszta retek volt minden. És legalább már látom miket kell mindenképpen cserélnem: kell cserélnem egy gázbowdent , most is beindítottam és alapból felpörgette a motort rendesen, valószínűleg a súber miatt
, kell cserélnem egy első fékbowdent, egy légszűrőt ami siralmas állapotban volt, + egy benzinszűrőt. Ja és újra kell fényeznem az egész tankot, ugyanis amikor tisztítottam az egész fesék a kezemen maradt és most undorítóan néz ki, alapozás nélkül ecsettel átkente az az állat
Viszont 4ezer fölött megint fullad a gép, holnap még beleteszem az új gyertyát aztán meglátjuk
:)))
Ill. még valami a motoron van egy önindító de ki van kötve ha visszakötöm és berakom az új akksit elvileg működnie kéne nem?
De am a mocimról vkinek vmi véleménye?