annyi volt ugye hogy beszart, felújítottam komplett kívül belül és el is adtam én hülye.
mondjuk 125 ért vettem 180 ba volt benne és 200 ért adtam el, nyertem rajta egy 20 ast de volt benne vagy 300 munkaórám.
en is nezegettem a cube-okat, de nekem ez a kasztni jobban bejon vmiert, a hatulja nem tetszik az ujabbaknak+azok mar sima telosak is elm.. a blokk meg lenyegeben ugyanaz. mennyire vagy otthon a rotax blokkokban? a rotax 655-os blokkon kivul hany masik verzio van? es miben masak kb? gondolok itt alkatresz kompatibilitasra fokent.
mert ugye v2 és még túrázni is lehet vele, de drágák nagyon még egy leharcolt szar is 600e ft, és már 20 éves
úgyhogy marad addig a cube célnak, moto guzzikat is nézegetem de nagyon nem tetszenek design ra, pedig azt mondják nem rosszak, am az mv agusta -t is imádom láttam most a héten 1 et, ducatinak a gyújtását szeretem nagyon, semmihez nem hasonlítható a hangja jó kis termignonival,
meg az a legjobb hogy nem nép motor mert nézegettem a v strom okat is de baszzus egy évben csak itt miskolcon 80 db ot adnak el belőle
itt egy nap ha bemegyek a városba 10 motorból 3 tuti mindig vstrom.
ez igy van ahogy mondtad, a hasznalt motor vasarlas az mindig zsakbamacska, akarki akarmit mond. sose tudod leellenorizni hogy tenyleg benne van e amit mond, en azt szoktam erre mondani, hogy vagy elhiszed amit mondanak vagy nem...ennyi...ebben 100%-ban biztos vagyok hogy az allitolagos felujitott motorok 85% egy leharcolt szar... en tudom mibe van egy felujitas...aki azt rakolti az nem adja el utana 150ert mikor neki 300ba van.......mert egy igazi felujitas nem 3000 ft ugye...lehet 20bol is teljes generalt csinalni...1000 km-re..de utana garantaltan szet is megy minden benne
de ez ilyen sajnos...akinek nincs penze uj motorra az felteszi rulettre a kis sporolt penzet motorvasarlasnal es vagy bejon vagy nem... nekem az elozo motoromnal bejott nagyon. a mostanit meg nem jarattam annyit hogy igazan kideruljon hosszutavra megerte-e... de amugy sok maik gepem volt papir nelkuli es hat mit ne mondjak lattam mar erdekes dolgokat....talalekonyak az emberek
hitelt meg nem akarok semmiképpen felvenni.
mondom ne csesszenek már ki most vettem 3 napja ennyiért
de inkább vettem bele kompletten 40 ért egy af1 blokkját és kész utána el is adtam rögtön, de megbántam mert 2 éve nyúzza a mostani tulaj és semmi baja azon kívül hogy néha elszakad a bovden
de ha 650 esből karbisat veszek akkor nagybajom nem lehet bár azt hallottam hogy amit az önindító meghajt, szabadon futó vagy hogy hívják az kegyetlen sokba kerül ha elbaszódik. köszi am a kommentet sokat segített, mostmár van némi rálátásom
köszi szépen a segítséget, hallottam hogy ezeknek az előélete is némelyiknek vicces mert sokat hoztak be olaszból.
A pegaso 50-es kerekei bele mennek egy pegaso 125-be?
Előre is köszönöm.