)
Monjuk az SX50-es odabasz igaz ojan mint a Derbi Senda de azért jól néz ki mert a festés miatt hasonlit a SXV 450esre
én eddig csak rosszat hallottam róluk (megbízhatóságra értem) azért írom ezt.mondjuk nekem 8.drukkolok tytnek hogy ne legyen semmi baja a mocijának
hihető, a legtöbb robogot, meg 125-st az aprilia adja el....A derbi meg nem olyan nagy márka meg sose lesz olyan mint az aprilia vagy a ducati....ennnyit erről. Nézzetek megy egy 97-es 2000-es 2004-es 2006-os Rs est mindengyiken 2006 ig apro változtatások vannak, mindig ujjitottak valamit. Most meg a 2006-s az egész egy nagy ujjitás...
1 hónap alatt 120-at költöttem rá. de jó mondjuk azt az enyém már régebbi 96os. de JAMAL é is állt egy hónapot még április környékén, kriszé meg nem nem tudom mióta nincs kész... most egy dolog h én lezuztam de amugy is ott állna mert most épp a hátsó lengéscsillapítót kell felújítani. nem azt mondom h nem szereted mert én is szeretem, csak enyhén túlzás azt állítani h nem lesz semmi gond. bízhatsz a motorodban. a bizalmad sajnos 0-t ér. félreértés ne essék a legjobb 125ös és ha megvernének sem ülnék másra de nem kell azt hinni h tökéletes. egyébként volt valakinek még uj rs-e és ezrenként ment benne minden tönkre. te egyenlőre megusztad
fogjunk össze mi balatoni motorosok