El tudod te képzelni, mennyire rohadtúl tök jó nekem így ahogy vagyok?
Csak olyanokat, akik forumoznak vagy a haverotok. ÉS akkor Rocky intézed te a foglalás ügyet? Megkéne majd tudni mennyi zseton aztán kikalkulálni, hogy aki nem jön attol is beszedjük
De ahogy végignéztem a Bvlgari honlapot, megtaláltam a szépségeket :)) Az egyedi, kis példányszámú, nagy értékű kövekkel kirakott órák a kedvenceim. A gyémántért is odavagyok, szóval azt sem sajnálnám le semmilyen kiegészítőmről.
Nah most fognak lebuzizni meg köcsögözni, de legalább Te megértesz Joe :)
Az a szakma amibe be szeretnék kerülni, ugyebár jórészt a megjelenésről is szól. Rádnéznek, cipő-öltöny-karóra-ékszerek netán- autó-imázs. Ha bármi kilóg a sorból, akkor el vagy felejtve, bármilyen jó szakmabeli is vagy. És igen, lehet sokak szerint ez felesleges giccs, nagyzolás, szerintem meg ez az élet. Miért nyomulnék átlag cuccokban ha egyszer megtehetem azt hogy 200ropiért vegyek napszemcsit, meg egy milláért öltönyt?
na erről még órákat tudnék regélni, a lényeg hogy nagyon szeretnék ilyen egyedi, feltűnésmentes dolgokat, nem az kell hogy az utolsó suttyó is tudja milyen öltöny van rajtam. Az kell hogy egy társaság, kaszt észrevegye, és hozzáértésemet és ízlésemet lássák.