Most értem haza Siófokról vittük a foglalót az apartmanhoz ahova megyünk nyaralni a barátokkal Júliusban.
Végig küldtük az autópályát oda vissza elég crazy volt ja én 2 személlyel voltam és vittek a gép a 255-t Fasdza volt de most mehetek szerpentinezni mert eléggé meglátszik a hátsó gummán az autópálya
Nagyom jó kis délután volt
JA és 260km alatt ellőttem 25 liter benzint
iyen videókat ne mutogass mert valameyik fórumozónak megtetszik h ezzel közlekedjen az utcán és akkor még 1 ép RS-sel kevesebb! Lóriát látnátok. az oyan mintha most hozták volna a szalonból! gyönyörű! egy csepp olaj vagy kosz sincs rajta! ugy van összerakva mintha egy gyár dolgozott volna rajta!
még nem volt pofám elkérni tőle 100 méterre, de érik a pillanat:D
A kutyafiú és a kutyalány elmennek kutyagolni. Egyszer csak a kutyafiú előveszi a kutyafáját, a kutyakislány meg a kutya mindenit. A kutyakislány megijed. – Te kutyafiú, nem lesz ebből kutyabaj? – Cseppet se félj, van nálam kutyagumi.
hát nagyon úgynéz ki tökre ilyen a kapujuk is ugyanis azt az RS-t akartuk megvenni ami most ákosécsak nekünk nemtetszett aztán meg mr yamaha egyhéttel később megvette
Most értem haza Siófokról vittük a foglalót az apartmanhoz ahova megyünk nyaralni a barátokkal Júliusban.
Végig küldtük az autópályát oda vissza elég crazy volt
Nagyom jó kis délután volt
JA és 260km alatt ellőttem 25 liter benzint
még nem volt pofám elkérni tőle 100 méterre, de érik a pillanat:D
amúgy mentem vele olyan 80 90 között ment kettesbe ha jól emlékszem 3.ba nemtudtam feltenni mert rövid volt az utcájuk
Aprilia RS316 (250)