de ez mondjuk 500 km /1 alkalom...
Bár az bajos mivel ugye a versenygyújtás miatt nem volt tltás
Gondolj bele minden jobb automata sport(os) autóban a váltó ad gázfröccsöt legyen az egy Ferrari F430, BMW M5, vagy akár bármelyik Selespeed váltóval felszerelt Alfa vagy Stilo Abarth
szóval a teljesség igénye nélkül a 40 milliótól a 6 millás automata sportautók szinte mindegyike ttudja ezt már. És nemcsak a hangélmény miatt hanem a váltó kímélése a cél gondoljatok bele amikor ma Ferrónál 490 paci tépi a váltóművet 8000-es fordulaton
Ott már manuál váltóval kicsit karcosan váltasz akkor dobhatod is ki az egészet!!
Az már nem játék
elvileg rsben is simán lehetne....
Egy 170le-s motornál nem kuplungolsz aztán alattad fog szétrepülni a blokk
én az rxnél általában nélküle váltok,és ugyebár ugyanaz a blokk mint az rsekben és semmi baja^^
) sokkal könnyebb visszaváltani meg előzés előtt is kurvajó. Sőtt Ducatoval sokszor duplakuplung dukál.
De mondom én mentem már be keresztben az sp-vel kanyarba mert úgy elpattogott a hátulja féktávon na azóta gázfröccsözöm
motornál meg főleg... és képzeld JOe, még a 170lovasokkal is lehet, sőt gyorsulgatni is gyakran kuplung nélkül szoktak!
Az RSel is lehet kuplung nélkül váltani, bár én még csak alacsony fordulaton csinálom,de elég nagy valószínűséggel nem lesz semmi baja tőle...