figy én 2x adtam oda motort komolyabban. régen a robogót(min 5éve), összelett törve mert kiegyenesítette a hülyegyerek szimszonos gyerek a kanyart.Összes idom szarrátört rajta.Gondoltam váltani tud, robogóse lesz nagy kunszt neki.Olyat hogy a hülyegyerek taposta volna neki robogón a lábféket, mind mai napig nemláttam. nagy a baj a fejébe sztem... rs-t odaaadtam eddig apámnak, keresztfateromnak meg egy haweromnak akivel mindig gurulunk meg most neki.Ígyjött össze.
csak addig nekem is kéne egy jó hátsó teló az RSbe mert nem csillapít :S aztán az Adacsi útba pattogtam így is a motoron ...
jaja úgy volt csak aztán történt egy kis affér aztán így alakult. de őszintén most per pill jobban örülök neki mint egy nagynak
talán ezzel komolyabban elkezdhetek motorozni. 18 óra felé ? hmm nem tudom majd válaszolok hogy mi lesz mert még így nem tudom, azt hittem délután mész 4-5 felé.
viszont 2-3 év múlva üzlet :D
Még szerencse, hogy megtaláltam egyből a dudát
http://www.sportmotor.hu/motor...
Ez a csávó, aki a kanyarokban majd fellöki a nagyobb motorokat, az egy "szimszonos" egy Simsonnal.
Nézd meg, hoyg ellépnek tőle az egyenesben,és hogy rájuk esik a kanyarban.
Az embert nem a vagyontárgyai,hanem a belső értékei határozzák meg,még ha ez a mai világ folyamatosan az ellenekzőjét próbálja sulykolni akkor is.