.A 2-esnél néztük hogy mit műveltek.Volt hogy,aztmondtam jó ezek kiütik egymást.Jó volt nézni,tetszett mindenkinek.Juhász Dávid faterja örjöngött,készen volt,folyamaosan ordított.
.Jó meccs volt, csak Marcit sajnáltam,nagyon komolyan elment, rettenetesen tud az a srác,eddig nem gondoltam h ennyire.
és kicsit magamba estem de tudtam hogy hol voltak hibák meg a hőfokkal is voltak problémák és aggasztott hogy minden kanyarba vagy leesett a fordulat vagy eggyel kisebb fokozatba meg üvöltött...
Biaggis poló amit eltudtok képzelni hogy meglegyen a 20 alatti köridő ami kivolt a 7végére célnak tűzve...
az aszfalt langyos volt...
aztánb lett egy 20as köröm és akkor megelözött a Galbács aki 13.9et ment az időmérőn és 2kanyart próbáltam lemásolni róla ameddig még látómezőben volt és az a köröm az eddigi legjobb 2:19:0 volt
hanem hogy mi a valószínűsége annak h utánam fordította... bár ha jobban belegondolok lassítottam valamennyit... meg ahogy néztem csak 1 ember ült a kocsiban és ő is vmi mást csinált közben.... majd kiderül
egyszer még asszem Esztergom környékén jöttetek szembe, aztán meg Visegrád felől jöttetek amikor mi meg arra mentünk.
meg láttam egy új fehér rs-t a szentendrei gyorsforgalmi végén ahol az omv kút van. ázsiai volt a srác.
esetleg olvassa a fórumot?