akkor is nekem van a legkeményebb sisakom
a márkája az hogy: CAN
2 éve vettem 8vagy 9 ezerért
recseg, ropog, talán ha körbetekerném egy fél gurgula celofánnal akkor a menetszél se süvítene be rajta
am ez középkategóriás bukó remélem többet ér, mint az elöző "tornádó" nevű förtelem, aminek a plexije ment közben berepedt..
Lehet új tag leszek a táborban. Ez azon múlik, h megveszem-e holnap a kiszemelt Apriliát. Lenne pár kérdésem a vétellel kapcsolatban. Ma voltam, és kipróbáltam a gépezetet. Az út minősége meg az egyéb körülmények miatt csak 3.-ig tudtam felváltani, nagy fordulaton nemigen tudtam menni. Alsó tartományban és főleg az elindulásnál alig volt benne erő. Csak nagy gázra akart elindulni. Ez természetes-e ennél a típusnál? Lehet. h csak a mínuszegy nem kedvezett neki. (Amikor mentem vele a hűtőfolyadék hőmérséklete 60-68 között volt! -lehet nem volt még bemelegedve?) És mielőtt nyitott volna a power, akkor is mintha az az erő is elment volna, ami addig volt benne.
Egyik haverom azt mondta, h emiatt nem feltétlen kell aggódnom. A motor különben pöpec, ha megveszem teszek majd fel képeket. Segítsetek légy szíves, mert nem akarok egy rossz vételbe belefutni. Előre is köszönöm!