Ász lenne, úgy jönne ki a 3méteres trágyából mint a sicc :D
Aztán ami még nagyon ottvan az a monster truck (bigfoot) verseny, kegyetlenül tetszik :)
vagy vannak ezek a traktoros húzós versenyek a jurosporton néha, na ott még elit is lenne egy kis fenék, passzíroznád a háccsókerekét a gázturbinás dzsondírnek a földbe
).
Legalábbis a testalkatom azt még jobban megengedi :D
talán ecce lesz rendesebb motorom is és akkor majd megtanulok iiggazán jól kanyarodni
én i svittem anyát de még az fzr-en sem fosott be a gyorsulástóó, csak a féktől, kanyartól.. egy 25ösön két emberrel azé gyorsulástól sikongatni.. Dugják azt a lányt rendesen?
Mondtam neki, hogy mit csináljon és mit ne. Felülök, felül mögém, felraknám a lábamat, de ő nem az utas, hanem az én lábtartómra rakta a lábát.
Első kanyarban elkezdett kapálódzni (szinte semmit se döntöttem a motoron), rugdalni meg dülöngélni illetve sikítani, na lenyugtattam, hogy egy ilyet még1X meg ne merjen csinálni (mivel dülöngélt, a kormány enyhén csapkodott meg maga a motor is kicsit instabil lett
). Utána semmi érdekes nem volt, kivéve mikor a 4 sávoson gyorsítottam, power nyitás és sikítás.
Majd miután leszállt, még legalább fél óráig úgy pörgött, mint akit telszúrtak 1 liter adrenalinnal.
Röviden ennyi.
Menetrend szerintit is vinnék szívesen, főleg azokat, amivel a vhely szeged gyorsjáratot nyomják, azok elég bitangul mennek még megpakolva 70 fővel is. De azok csak 2 tengelyesek :)