Motor lekapcs, hátsó kerék megakad, gumi csúszik, füstöl. Szerencsére viszonylag gyorsan behúztam a kuplungot, mihelyst lereagáltam mi a helyzet, majd legurultam a leállósávba.. Motor be volt melegítve, 70 fok körüli volt, már mentem előtte vagy 20-30 km-t. Olaj volt benne bőven (Castrol Power Racing, mint tegnap is írtam) és annyira nem is szar fajta félszintetikus motorölő.. Ma a környékembeli szervizesürgét felhívtam, azt mondta, 40 körül van a dugattyú, 80 a henger + ha a hajtókar sérült, az is pénz. 4500 FT-os órabérrel dolgoznak, és 30 órát mondott munkaidőnek.. Agyam eldobtam mikor ezt elmondta, nem akartam a fülemnek hinni. (VIDÉKI MASZEK, NEM! MÁRKASZERVÍZ)
és 8ezren csúsztatod
ez 2t ne várj csodát alacsony fordulaton pörgesd ha ott jó akkor meg inkább örülj mert, sok mindenki meg azért sír, hogy magas fordulaton fullad erőtlenedik dadog nem forog. Szóval amíg annyi a problémát, hogy teligázra fullad 3ezer alatt addig örülj neki
használd 6ezer fölött nem lesz ilyen problémád
anno még úgy vettem az rs-t h a blokkon lévő kis műanyag átlátszó kupak, ahol megtudod nézni az olajszintet repedt volt. Tudok én ilyesmit vhol beszerezni? mert elkezdett csöpögni az olaj belőle, amint felmelegszik....