Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az rs-ből maradt 1-2 cucc, 17fogos lánckerék(12ekm-es), henger (22ekm-es) de hibás sajnos, ha valakinek kell olcsópénzért odaadom, hátha valaki valamire megy még vele...
hogy végre többet? arrow rendszer 36os karbi 160as polini henger de szerintem értelme nincs tuningolni rs 125öt max 1 kipu... megy az amúgy is
Gondolom más a modul, osztókör
gyári áttét
jhpersze nem rs más fogazás:D
csináltattad a fogaskereket?
nekem a hásky megy 14/49-el 160-at
van youtbeon vidi h rs 200at megy... és ugye 17/39 az az áttétel amivel elvileg a legtöbbet megy a moci. bár lehet hogy lehet más lánckereket is szerezni h mégötbet menjen.

de most megy nekem 150et ha meglesz a 17es akkor se fog 200at menni az tuti :D mit kéne cserélni h végre még töbet menjen?
Szevasztok
Nincs valakinek elfekvőben jó állapotú 17es fogaskereke?
Szevasztok az a kérdésem lenne hogy kuplunglamella mennyibe kerülhet?
új rs-re 2006-2010 komplett pályaidom eladó tankborítással
ár 37ezer
06306294424
sziasztok keresek rx 125 höz komplett öninditórendszert vagy öninditós blokkot 92 93 évjáratut.20 377 9746.
csá srácok!
2001-es 125ös Rshez valami bukógomba megoldás?
Naezt inkább hadjuk
64344-es hozzászólásban jól látható a kép.
Valaki tudna segíteni nekem? Olyan kérdésem lenne hogy a power nyelvet most hogyan is kell becsúsztatni a hengerbe, hogy a bowden amit beakasztok az alul legyen vagy fölfelé ?
jah igen ,de ezt én 1999-es rs 125 ről vettem le ami németből jött be ,full tuning volt a motor. jovalt többet tud ezzel a gyujtással mint a gyárival.
a tompitott égő fényverési iránya álítható?mer nekem kb a másik sáv szélére ver
akk ez a tipus átka..
Nekem vadi új akksi van benne és még azzal is elhalványul 1 picit, mint ah említetted, pedig a töltése is jó a vasnak...
szoval akor ez a jelenség csak nálam van?:O
egyébként van még1 aksim azzal is ugyanez
Lehet, h gyenge az akksid!
öszintén szolva ilyen amiota megvettem:D nemtudom h csak naálma fordul-e elő ez a jelenség