Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! Készen van a szekér, minden rendben van!
Most lefürdök, beugrok a bőrgúnyámba, és tolok bele pár kilómétert!:D:D:D
Remélhetőleg minden a lehető legjobb!:D
Köszi még egyszer!
Főként ZZ4-nek az alkatrészért!
Szevasztok!
ak emailbe felveszem veled a kapcsolatot. de szetm ez csak hétfőn lesz aktuális. hétvégére lesz pénzem.
előre utalás megoldhato mert ak posta olcsobban jönne ki?
Jóóó hát lehet hogy félretankolok egy kicsit, vagy benzinnel mosnám le a blokkot(Mondjuk akkor kurva jó világ lenne:D!:D XD :D
Viszont van két fontos kérdésem is srácok!
A kuplungbowdenemről lecsúszott a vége!(Ami a blokkban van)
És egyszerűen nem találom hol lehet!:S Ilyenkor mi a teendő?
Az a kis ólom bütyök milyen rendellenességet okozhat ott bent?:O
Esetleg átmehetett a váltóba is?
Mert a kuplung felől megnéztem minden kis zeg-zugot, de sehol sem találom! Az olajfuratakon keresztül átmehetett?:O
Ja meg ha valaki tudja hogy kell felrakni a műanyag fogaskereket, hogy vanna ka jelölések, akkor zat is leírhatná, meg, hogy mivel szét kaptam a kuplungomat is, a lamellák mindegy hogy milyen helyzetben vannak? már mint arra gondolok, hogy nekem régebben mikor leszedtem úgy volt, hogy az alsó az el volt csúszva a többihez képest! És most ha visszaigazítottam a többivel megegyező sávba akkor azzal mit okoztam?
Valami hozzáértő ember segíthetne benne!
Köszi szépen!
Szevasztok
1 kérdésem lenne Talma GP-s motorjának tudjátok az RGB-s szín kódját? mert a felnit akarom majd át fényezeteni valami faszára és most agyakol hogy milyen színű legyen.
most arra gondoltam hogy az 5 ágú felninek az ágai fekete, az alapja ilyen tarma festésű és azon fehér felni csík :) de még agyalok rajta!
Hello én most állítottam be a gépet. És én úgy csinálltam ,hogy állványra tettem lefogattam kitisztítottam a légszűrőt karbit rendesen a schubert tűt hagytam az eddigi állapotban a levegőt úgy állítottam ,hogy alacsony fordulaton megfelelően járjon magas fordulaton a power miatt nem nagyon érzed úgysem a rángatást sem mást nekem bevállt most kezes a kis RS
Most lefürdök, beugrok a bőrgúnyámba, és tolok bele pár kilómétert!:D:D:D
Remélhetőleg minden a lehető legjobb!:D
Köszi még egyszer!
Főként ZZ4-nek az alkatrészért!
Szevasztok!
előre utalás megoldhato mert ak posta olcsobban jönne ki?
inenn mindent megtudsz és látod is a jelöléseket hogy hogyan kell a fogaskerekeket összeforgatni ha valami enmvilágos akk ot az msn címem
De mivel megtettem így muszáj lesz megcsinálni!;)
De azért köszi az építő jellegű hozzászólást
Hátha valaki cserélni szeretné az RS-ét egy kocsira:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/fiat/punto/fiat_punto_1.2_s
x_csere_is_aprilia_rs_125-re-4005458
Ajánlattal e-mailben keress meg először!
üdv.
Viszont van két fontos kérdésem is srácok!
A kuplungbowdenemről lecsúszott a vége!(Ami a blokkban van)
És egyszerűen nem találom hol lehet!:S Ilyenkor mi a teendő?
Az a kis ólom bütyök milyen rendellenességet okozhat ott bent?:O
Esetleg átmehetett a váltóba is?
Mert a kuplung felől megnéztem minden kis zeg-zugot, de sehol sem találom! Az olajfuratakon keresztül átmehetett?:O
Ja meg ha valaki tudja hogy kell felrakni a műanyag fogaskereket, hogy vanna ka jelölések, akkor zat is leírhatná, meg, hogy mivel szét kaptam a kuplungomat is, a lamellák mindegy hogy milyen helyzetben vannak? már mint arra gondolok, hogy nekem régebben mikor leszedtem úgy volt, hogy az alsó az el volt csúszva a többihez képest! És most ha visszaigazítottam a többivel megegyező sávba akkor azzal mit okoztam?
Valami hozzáértő ember segíthetne benne!
Köszi szépen!
Nem figyeltem, hogy a kuplunghoz akarta rakni!
Érdeklődnék hogy esetleg nincsen valakinek elfekvőbe 06"rs-re új kuplung karja.
Ha esetleg vkinek lenne érdekelne irjon egy árat és megdumáljuk.
Jah és még egy kérdés
Nah előre is köszi skacok
csocsesz
64065 van
szám nélküli van
váltótengely van
kosár van
zeeger van
műanyag fogaskerék van
1000ft/db
de odaadom 4be az egészet
a 24984 az nincsen egyedül
1 kérdésem lenne Talma GP-s motorjának tudjátok az RGB-s szín kódját? mert a felnit akarom majd át fényezeteni valami faszára és most agyakol hogy milyen színű legyen.
most arra gondoltam hogy az 5 ágú felninek az ágai fekete, az alapja ilyen tarma festésű és azon fehér felni csík :) de még agyalok rajta!
-MJ (getto del massimo): 185
-PJ (getto del minimo): S45
-Valvola Gas: 50
-Spillo: D53/1"
-Vite Miscela: 2-1/4
70 389 6486