Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kipuf rendszert hol veted és menyi volt ?
csepel, milyen alkatrész kellene?
látom kijavítottad a leo vince rendszert jolly-ra
Sziasztok!
Eladóvá vált édes kis Rozalindám.
Felújított motor, Jollymoto rendszer, Lorenzo Replika stbstb...
További részletek ___itt___

Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Van egy RS-em rotax 123-as blokkal. A váltójával gond van mivel a 3-astól felfele csak nagyobb fordulaton veszi a sebességet pl.:6-7000-től valószínűleg azért, mert a dob el van kopva. Vettem bele másik váltó tengelyt, léptető dobod, léptető szerkezetet+ ugye ami a váltótengelyen van. A baj megoldódott, de jött egy másik. A sebességek így jönnek 1,2,4,3,5,6. A váltó tengely és a dob egy tuaregből vagy pegaso-ból való ami szintén rotax 123-as. Lehet hogy ezzel lenne a baj? Azt néztük, hogy a vájatok máshogy mennek a 2 dobban illetve ami a tengelyen van léptető, abba kisebb is a hézag mint azon amit kivettünk. Szerintünk való színű, hogy ez a baj, de akkor miért van ezek szerint minimum 2 fajta 123-as blokk? Esetleg valaki tud RS-be való dobot? Segítségeteket előre is köszönöm
nekem vanak hazsnáltak és odadom 4e-be párlyát ha kel! azoknak sincs semi bajuk!
am írj te egy árat mit gondolsz érte
nem köszi inkább kiszálok apovernyelv üzletből....ami volt utoljára azt is ajándékba odaadtam a markisának---
van eladó műanyag fogaskerekem gyári 2000 ft plusz postáért...:)üdv
Okés akkor jöhet! Egy teló számot adnál? részleteket megbeszélnénk! Hali
törött power nyelv kell még ?
Nem akarlak megsérteni de eredeti olaszt tudok 6600-ér PÁRBAN!
azt akartam írni hogy nekem egy árajánlatot írhatnál..köszi
valakinek ?
öcsi csak első van!
6000ft-ért van első hátsó lánckerekem
[email protected]
maradák apróságok rs hez olcsón---30 605 6883
JELADÓ alaplapok fesszabájzók olcsón
szia van lánckerekem 2500 ftért ----vagy van hozzá kerekem is lénckerékkel együtt 12500 ft---30 605 6883 a kerekem 99 es de oylan 5 küllős minta tied
ilyet pontosan :)
FONTOS,,,! POWER kés bowden motort veszek,,aprilia rs 125 (1998) rotax 122 blokba,,,msnem [email protected]
Rosszul irtam hátsó lánckerék vagy komplet láncszet mindenel
Halli,Aprilia rs 125 rotax 122 es (1998) as ra kellene hátsó fogaskerék jóáron
Halihó Srácok!

Eladó 1db eredeti gyári műanyag fogaskerék 125ccm-es ROTAX blokkba. A fogaskerék teljesen új, soha nem volt használva illetve beépítve. Az ára 9990 FT + posta, Budapesten belül személyesen is átlehet venni.

Email: [email protected]

Tel: 30-487-11-59

üdv JAMAL