Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van hozzá elektronika is !
Valakinek powermotor nem kell ?
igen van
email az adatlapomon
Ha valakinek kell 34 -es karbihoz úszó, teljesen új csak ki lett bontva de használva se volt. 5000-ért az új ára most 7130 Ft az italmondo-nál
Ha megfelel perselyes henger is, tudok eggyet, pici pénzért.
patvaros87@gmail.com
Hello rotax 122 henger van e valakinek eladó ?
Remélem nincs igazad, de azért köszönöm a választ.
Ahogy jön az olaj le is cserélem, remélem az megoldja, ha nem akkor tanakodunk és szerelünk.... de remélem ez nem fog bekövetkezni
Csao!
Plexit mennyiért vesztegeted? (hanyas évj az RS amit bontassz?)
valami vagy el van mozdulva vagy kopva!
énszerintem ami emelgeti a léptetővilákat azal van valami vagy ami azt forgatja !
Srácok van egy "kis" probléma az Rs el....
Tavaly már szezon végén is jelentkezett egyszer-kétszer hogy 4-5-6 os fokozatokat nehezen akarja venni. ( értsd hogy ha szép lassan váltok akkor oké, de ha már kiforgatom teszem fel 9-ig akkor már az istennek se akarja bevenni, se kuplunggal se anélkül, csak húzgálom a váltókart de semmi se történik, nem is érzek semmiféle ellenállást, és egyszer csak gondol egyet és beveszi )
ezt az előző szezon végén még csak 1-2x jött elő, de most hogy elővettem már elkerülhetetlen. Be tudom annak hogy "elfáradt" a váltóolaj, még nem cseréltem mert nem értek ide vele, de ez hamarosan meg történik, és remélem megoldja a bajomat.
Remélem nem lesz baja a váltónak mert falnak megyek
9000ft/Db az összekötönek és 1,5 hónap mire megjön
Mondtad nekik az évjáratot?Mert én úgy tudom hogy csak a régihez van plexijük.S lehet hogy az nekik új.Tisztázd le velük.Mint mondottam én már küldtem nekik mintát.nem tudják megcsinálni.Küldték vissza a mintát 2 nap múlva.Ez mondjuk tavaly Novemberben volt.De nem hiszem hogy azóta változott volna a helyzet de legyen szerencséd.
én most rendeltem meg tölük ! azt mondták az ujhoz van ! ne szivas hogy nem jo hozzá :@ azt mondta hogy jo felhivtam öket !
utángyártott volt nekem is műgyantából de nemvált be mert lötyögött :) a plexit meg megrendeltem:) de amugy azthiszem lehet rendelni alvázszám szerint és olyan 6ezer ft kb/db a fejidom összekötőnek..de az idő sok amíg lejön olaszból :S
Nekem van hozzá utángyártott plexi is 20 000ft
Nekem van hozzá utángyártott 6000ft
Nekik csak a régihez van!98.-as évj.-ig.Már küldtem nekik mintát az új tipushoz de nem tudják legyártani az ive miatt.
na megfelel ez a plexi ?
hol találtatok sötétített plexit? jajj és még azt akarom,hogy a fejidomhoz nincs-e az kettő kis micsoda ami összeköti az oldalidommal az fejidomot? :)
tessék :D remélem segitek :D http://www.szatuna.hu/szeltere...
Dobjál már egy linket ha valóban ehez van mert érdekellne.
Kötve hiszem hogy ehez a tipushoz.Mert ehez még sehol nem gyártják!A gyári meg 46 000ft
most találtam sötitetetet 8000 ft + 1500 ft posta ! de ha kell valami alketrész akkor szólj !
Nekem van utángyártott nem átlátszó üvegszálból legyártva 20 000ft
hello nekem sötétitett plexi kén 2008 as rs 125 höz vagy sima ! akinek van irjon fontos !
uj rs 125 höz idomok eladok ! akit érdekel irjon !
fejidom lámpa:25 000 ft
jobb tökör: 4 000 ft
hasidom : 15 000 ft
hátso lámpa idomal együtt : 20 000 ft
hátso ülés 15 000 ft
index : 3 000 ft
akit érdekel írjon ! küldök képet !
na valakait nem érdekel valami ? alku képesek az árak !