Azt szeretném megtudni hogy:
Mitől lehetséges az hogy a dugó eltörik ilyen 30km-nél pedig olajat kapott rendesen a járatásnál és még a tankba is volt rakva. Enyhe tulzásal a tetejéből kitört, meg a dugattyúból hosszanti irányban lefelé egy fél centi széles csik fut lefelé!
Mitől vagy mi okozhasa ezt a hibát? Mi lehet a baj?
Figyi !
Ez itt egy örökös vita téma .
Valaki ezt ajánlja van aik azt.
de te azt nézd hogy azok akik ezt kitalálták anno akik ezt megméretezték megtervezték , ŐK mit írnak.
Gyárilag 75W90 et írnak ne térj el tőle !
Én anno hallgattam másra s tettem bele 10w40 et .
már 30 méter után nem tetszett hallotam a blokkot mint valami villamost.
Gondoltam abbahagyja de nem tette.
Aztán szereztem olyan olajat amit a gyár előír 75W90.
És láss csodát semmi gond vele, elhalgatott jobb lett a kuplung finomabb lett a váltó!
Van aki azt mondja hogy ránt a váltó amikor sebibe teszed ha sűrű az olaj , de könyörgöm ez természetes !
És amúgy is csak addig amíg felveszi az olajat rendesen mert olajfürdős a kuplung !4
És elhagyja ezen hülyeségét ha az olaj olyan 30-40 fokos.
A lényeg !
Ne térj el a gyáritól !
Nem voltak hülyék akik kitalálták.
én azt olvastam hogy 75W90 itt:http://www.rsvforum.com/leiras... 24 old lap alja ezért raktam bele ezt. a rugók meg vannak húzva. ok kicserélem az olajat remélem jó lesz :) köszi a tanácsot! :)
80W90 es olajat raktam bele 2 hete de most hogy néztem nem volt valami tiszta már.. :S lehet hogy még az előző szar olajat mostam ki vele... jelenleg gm 5W 40 es van benne hogy kicsit kimossa. a kuplunglamellák nincsenek elkopva és máson sem nagyon látszik kopás...
Még mindig nem ismer senki egy álmosdi srácot akinek rs-e volt/van? Annyit tudok róla hogy Debrecenben tanul és 20 körül van. Ha tudja valaki hogy hívják, akkor írjon már légyszíves. Nagyon hálás lennék érte.
Sziasztok,
tegnap írtam ide a kis problémámmal, de azóta megtudtam hogy szériahiba és nem kell törődnöm vele csak cseréljem ki... Viszont a kérdésem: Van valakinek bontva ilyen? A szalonban 20ezer\ darabért adják azt meg kicsit soknak tartom két fröccsöntött műanyagkerékért... Hirdetésekben csak a 123-ashoz való fekete kereket találtam, az vajon jó ehhez?
Köszi előre is!
SEGÍTSÉG! '96 os 125rs üresből sebességbe váltásnál ( pl indulásnál) nagyot csattan és ránt egyet a láncon is.Ill. néha visszaváltásoknál is szokott ilyet csinálni... :S Mitől van ez?
SRÁCOK ! Valakinek nincs egy PHBH28BD-hoz X4-es szabályzó tű ? Nagyon fontos lenne és ezer hálám követné azt az embert aki tudna ! Italmondo-nál néztem de hiába van fent nekik csak egy hónap múlva tudnak hozni én meg nem egy hónap múlva akarom össze rakni a motort...
Azt szeretném megtudni hogy:
Mitől lehetséges az hogy a dugó eltörik ilyen 30km-nél pedig olajat kapott rendesen a járatásnál és még a tankba is volt rakva. Enyhe tulzásal a tetejéből kitört, meg a dugattyúból hosszanti irányban lefelé egy fél centi széles csik fut lefelé!
Mitől vagy mi okozhasa ezt a hibát? Mi lehet a baj?
A válaszotokat előre is nagyon szépen köszönöm!