és nem igazán akarnám összerakni meg szétszedni megint majd mert elég macerás azért.
De én is inkább kékre csinálnám és igen úgy egy külön kapcsoló. Nekem az a baj hogy azt a plexit nem tudom hol lehetne beszerezni. Ha lenne már akkor készülne is.
De azért el küldheted a linket megnézném az hogy mutassa (E-mail: pisti.szikora@freemail.hu). Amúgy youtubon is vannak fent megoldások ki hogy csinálja.
Keresgéltem és a legolcsobb helyen újonnan gyári
valamiért nem engedte... A videon szereplő megoldást akarom énis megvalósítani, Találtam is egy oldalt ahol leírják szépen képekkel. Ha kell e-mailbe elküldöm a linket. Annyi a baj azzal hogy kék ledet használt a figura, de ha jól láttam kapcsolni tudja
Ezt a fajta ledes megoldást ami nekem van nem ajánlom mert fél évig volt csak szép
. Nemtudom mekkora hőmérséklet van a projector körül de égnek sorra ki. Vaterán nézegessél még ilyen angel eye karikákat. A videon plexi rúdból hajlították és a két végére ledet raktak énis ezt akarom majd. Kösz az infot amint lesz anyagom hozzá szét is kapom
főleg mikor nyítt a power nagy élményt ad egy ilyen motor nagyon jó szerintem nekem nagyon tetszik. Az alkatrész nem a legolcsóbb hozzá de van minden ami kell. Szerintem nyugodtan vegyél egy ilyen gépet nem hiszem hogy megfogod bánni
Személy szerint nekem kibaszottul bejön
Szép aprólékosan kell csinálni és óvatosan feszengesd mert akkor a lámpa burád bánya. Sok sikert hozzá és kitartást!
Én még egyszer nem szeretném szét szedni nagyon nem
Ja és leveszed az olajozó fedelét, alatta egy tárcsa, amit egy bowden húz, és ha nem húzod a bowdent jelen kell lennie a ház és a tárcsa jelöléseinek.
Az a gondom, hogy 160-at megy kb. és 11500, 12000-ig pörög ki, én úgy hallottam, hogy többet kéne...
És az miért van, hogy megyek kb. 5.-be és olyan 7000 körül mintha picit lökne a motor, és alig akar jobban gyorsulni? Ilyenkor ha nekiállok húzni, és húzatom amíg megy, 125 a vége! Valaki segítsen légyszi, már cseréltem másik mágnesszelepet, de így se jó