Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello én javítom ezeket, 35 km-re vagy tőlem. Keress meg emailbe és megbeszéljük.
Sziasztok! Rs 125re kellene hátsó gumi használtan, jó áron 150-160/50-60 / 17 es ha valaki tud küldjön már képet és árat is! Köszönöm!
De igen Debreceni vagyok!Néztem a képeket.rotax 122.-es blokkról valók a cuccok.Van hozzá mindenem!Csörgess meg holnap és egyeztetünk.Tel:06 70 459-6036
Mármint a power motornál.
És azt a motornál van egy anya azon tekerjek amíg a bowden nem lesz feszes?
tipikus az a jelenség amikor nem nyit, vagy csak minimálisat. Lehet a bovdent nem feszíti ki teljesen az elektromotor...például.
Az is lehet..De üresbe sokkal jobban veszi a lapot,alúl nyomatékos felül jobban forog de nem érzem azt a nagy "rántást"mikor kinyit a power csak megy feljebb a fordulat meg a km óra de nemhúz olyan brutálisan..
Hajdúszoboszlón lakom.Letöltöttem amit mondtál és tényleg jó egyébként.
ird be merre laksz és hátha bejelentkezik a környékröl egy szaki aki tud segitteni
Inkább rábíznám egy szakira..Lehet megtudnám csinálni de inkább biztosra megyek nehogy elbasszam....De kitudná megcsinálni?
töltsd le a leirást ott minden le van irva rendesen,ki kell furni az elektronika dobozát és egy áramkört megszakittani egy panelen. de ha nem vagy ezermester inkább bizd egy szakira nehogy baj legyen
talán nem nyit ki a power
VOLOSINOVSZKI PÉTER vagy petku racing néven találhato a neten,facebook-on,komoly kis kipukat csinál kinézetre is és teljesitményre is.debrecen mellett lakik,mi is utazunk inkább 700 km-t györtöl oda vissza mert megéri az árát és szerintem nem drága megéri az árát!
Nekem is ugyanez van ráirva a gyújtásra,hogy 07100-0910 QCA91.Én nem látok semmit rajta csak ahova becsatlakozik a kábelek,azt húzzam le?Ehez nagyon nem értek mármint az elektronikához,de nekem biztos,hogy folytott nem nagyon megy ma raktam bele a power és nem az igazi alúl megy de felül nem nagyon érzem,hogy húzna.Hogy kéne csinálni? Köszi előre is
schwantz...csak sikerül leírni
talán scwantz műve...de nem 100%
Uh az kipufogó..Honnan vetted?:D
nem debreceni vagy? holnap megyek oda!
ha minden igaz 2000'évjáraturol származik itt vettem a forumon azt is ami a képen van,a cdi-nek ez a száma:071000-0910 QCA91 de már ki van herélve:) kéthengeres lesz a gép azért kellene mégegy mindenböl.
keresek még ehhez valo fordulatszám mérőt is!
Milyen évjáratú mocira kellenének a cuccok?Rotax 122.-es blokkhoz vagy 123.-ashoz kell az elektronika
Van km meghajtóm hibátlan lepróbált 98.-as model 7000ft
Itt lesz róla a kép!Tel:06 70 459-6036
Üdv.
Pontosan mire gondolsz az első keréken ami van lehajtás, vagy a bovden?
e-mail-ben írd meg!
sz.schliemann@freemail.hu
Komplett RS 125 bontásából alkatrészek:

Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 28.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 65.000
Metzeler Sportec m3 kb.: 95%-os első és hátsó gumi: 15.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 17.000
Első villa 2 db van! Jó állapotú: 18.000
Rosszabb de működő: 10.000
Komplett hátsó fék szett: 10.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Komplett első fék szett: 30.000 (RÉSZENKÉNT IS ELADÓ)
Hűtő kompletten: 20.000
Műszerfal: 10.000
Lámpa: 10.000
Légszűrő ház: 4.000
Kormány kapcsolók: 3.000/db
28-as Dellorto karburátor: 9.000
Power motor, bovden, nyelv, ház: 20.000
Power elektronika: 5.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000

Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com
Nekem is ilyen vég dob van az Rs en. Ki is bírt benne 500 km ert a gyapot, és akkor lehet sokat is mondtam. Gusztustalan gangja lett. Szétszedni pedig lehetetlen.....