Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia érdekelne az idomszett de nem emailozok.

Ez az a kék szinű amit anno hirdettél ?

Beszélnünk kellene.
Mert más is érdekelne.
A számom 0620 3456 194.
Sziasztok van pár eladó cuccom nagyon olcsón, mert nálam már csak a helyet foglalja.
-Aprilia RS125 ‘98-ig ülés alatti "Y" idom
-Aprilia Af1 Futura faridom hátsó üléssel együtt
-Aprilia Af1 segédváz
-Aprilia Af1 km óra
Kép van mindenről. Egybe az egészet 10ezerért odaadom. Külön ha kell valami megegyezünk az árán.
Üdv.
Hívd fel őt neki elég sok mindene van mindenféle motorhoz..
06-30-405-3450
Sziasztok keresek első gumit + jobb első lábrató konzolt S.O.S rotax 122re
Power elektronika eladó!
Eladó Rotax 123 blokk alkatrészek!
Érd.: [email protected]
hello!
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
[email protected]
Küldj egy e mail-t , adok képeket róla!
Rotax 123 tömítésszett maradék:

Blokk közép, 2 db hengertalp tömítés, komplett hengerfej (égéstér, víztér) o-gyűrűk, membrán tömítés, power tömítés, kipufogó konzol tömítés.

Ár: 3500 Ft

Rotak 122 tömítésszett maradék.

Blokk közép, hengertalp.

Ár: 1000 Ft.

123-as repedt víztérfedél van még, posta megoldható, ha egyben elviszel mindent állom a postát.
a digitális fordulatszámérö lehet érdekelne.
Ne haragudj, hogy nem írtam, kiment a fejemből, meg most estére értem haza, nem tegnap. Nem hiszem, hogy erre van szükséged, de ha mégis akkor olcsón megválokttőle, és 2009-es rs-ről való+felújított.
Nos? Fejlemény?
Eladó RS alkatrészek, majdnem minden van, ha valami érdekel érdeklődj e-mailben!
[email protected]
Néhány kép: http://alkatreszek.schliemann....
Üdvözlet!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de motor vásárlása előtt állok. Egy Aprilia 125-ös RS, vagy AF-1 a kiszemelt.

Kérdésem az lenne, hogy ezekről a típusokról mi az általános vélemény? Az olasz Aprilia van annyira megbízható mint a japán motorok? Illetve az alkatrészek mennyire drágák hozzá?

Köszönöm előre is!
a henger érdekelne. ára?
ára?
Udv ez komplett blokk!1-2dolog hianyzik csak rola van olaj le ereszto csavarom de gozom nincs hogy jo e a 122 rotaxba esetleg telon meret egyeztetes alapjan megtudjuk ! 06 20 375 7104
2000es rs lengővilla é felni jó gumival eladó, van hozzá hátsó tárcsafék is kompletten, 20.000 huf
Szia!Olajleeresztő csavarod van? A rotax 123-nak az olajleeresztő csavarja jó a 122-esbe?
123 rotax blokk egyben vagy darabokban elado! Erd 0620 37571 04
magasabb a gumid akkor gyorsab a motor minimálisat
Olajleeresztő csavar nincs valakinek 122-esbe?Vagy a 123-asnak is jó?
160/60 vagy 150/60-as kellene.
https://www.facebook.com/Gabes... vagy [email protected] irj rám mi mennyi + jo lenne pár kép is