Szerinted miért van sok amatőr kérdésem? Mivel még AMATŐR vagyok az RS 125-ös motorhoz!
Honnan tudjam mi hogy van. Ha Derbiről kérdeznek arról szivesen segítek, és nem amatőrözöm le ha nem ért hozzá. Bocsi.
Annyi amatőr kérdésed van, hogy sírok néha :D Két féle van, van a folytott amibe vakszelep van(nem nyit a power) az 15lo, amibe nyit az 29. Az, hogy a tiéd milyen, az függ a motor módosításáról, állapotáról. Nyilván egy szarrá hajtott gép nem lesz 29 lo.
ma lemértem a power elektronikát, hát mit mondjak, az is rossz szerintem, motor inditásánál alapjáraton kb 1 V feszültség áramlik át, 9000res fordulaton 3V körül:D akkor vehetem a komplett power szettet ugye? :( mivel a mágnesbehúzóm is félreránt ha aksira kötöm, nem húzza be hanem elakad 4-5 mm nél :( fene vinné el:S
7800-as elektronika szokott benne lenni. Ez a farokidom alatt van amúgy. Rá is írják.
Hát így meg nem mondom neked hogy az gyári vagy sem. De a gyári rendszer is egy elég jó rendszer amúgy. Ha gyári a dob akkor a másik oldalt benne találod a beütést.
Ha leesik 2500 után a fordulat hirtelen akkor a power ezek szerint működik. Felső fordulatnál mikor nyit ki azt pontosan nem éreztem ,de nagyjából igen. A kipudobra Giannelli van rámareicázva. Szerintem alu szálcsiszólt lehet. Ez az erdeti lehet? Viszont a Motor Age magazinban láttam egy robogótuning iratot és ott le volt fotózva pont egy olyan kipu dob. Azon viszont szegecselve volt a névtábla, nem pedig matricázva. Azért kérdezem ez eredeti, vagy már úgy lett rárakva.
És mit veszel most majd ha szabad kérdezni?
RS250?
A Derbid is " ütemű volt, ha jól gondolom.
rs sincs már csak megmaradt pár alkatrész
Honnan tudjam mi hogy van. Ha Derbiről kérdeznek arról szivesen segítek, és nem amatőrözöm le ha nem ért hozzá. Bocsi.
ma lemértem a power elektronikát, hát mit mondjak, az is rossz szerintem, motor inditásánál alapjáraton kb 1 V feszültség áramlik át, 9000res fordulaton 3V körül:D akkor vehetem a komplett power szettet ugye? :( mivel a mágnesbehúzóm is félreránt ha aksira kötöm, nem húzza be hanem elakad 4-5 mm nél :( fene vinné el:S
Nekem elég jó hangja is van vele.
A matricát szed is le róla szerintem.
Biztos hogy gyári. Jó is az amúgy.
Hát így meg nem mondom neked hogy az gyári vagy sem. De a gyári rendszer is egy elég jó rendszer amúgy. Ha gyári a dob akkor a másik oldalt benne találod a beütést.
Találtam képet a sajátomról:
Épp a vége még kikandikál. :)
tel:06307316232