Jó párszor otthagyott a motor az út szélén. Volt h szakadó esőben,éjjel jöttem a csajomtól és lerohadt. Ott áltam és hívogattam a haverokat h hozzanak egy k.rva trélert (apámat nem akartam felkelteni
) persze mire jöttek szarrá áztam
De ez csak egy példa volt h lerohadtam a piroslámpánál középen, nem volt veszélyes miután elindultak az autók és én ott álltam. 2x megragadt alattam. az utolsó amikor 160-nál ragadt meg kanyar után akkor teljesen elszált a bizalmam a motor iránt (ennyi erővel bármikor bármelyik kanyarban megragadhat). Mai napig nem tisztázott miért volt, nem is érdekel. Ráköltöttem 400ezret, megvettem bele mindig a gyárit a legjobbat csak full szintetikus Agip olaj és mégsem volt jó. Sajnos nekem ez a tapasztalatom soha többet nem veszek 2T motort.
Nemtudom én annyira megutáltam a 2t azt a sok sz.pást mindig kellett rá valami valami beszart rajta... Aztán meg amikor azt veszed észre h egy 20km-es szakaszon kiakasztott gázzal mentél térded lennt minden kanyarban akkor talán úgy érzed h kevés már. Nekem megvolt 3 évig nagyon sokat mentem vele sokat költöttem rá mégis megsz.patott mindig. Ennyit a 2t-ről. Megbízhatatlan,széthulló, szervízigényes motorok.
Én úgy gondolom ha pályázol és komolyan veszed a köridőket és gyorsulni akarsz,fejlődni akkor oda sokkal sokkal több kontrol kell mint utcára. Mert ha nem akkor elég nagyot lehet perecelni. Nem így van?? Javíts ki ha tévedek
Hát nem vagytok semmik
tudomén ez a buktatója a dolognak... na meg ha többen vagytok. Elég ha csak az egyik őrült
nem szeretnék mindenáron 160-nal végigmenni az Árpád-hídon az autók között cikázva vagy éppen egy 400-as Kawát kergetni az M0-son
Le lehet nyugodni megjön az ember esze idővel. 20 Éves korodra te is másképp fogod gondolni. komolyan mondom én 16 éves srácoknak még 125-s motorot sem adnék a kezükbe
Tudom h milyen hüly voltam én is 16 évesen és mit müveltem az Sp-vel
Visszagondolom és csoda h még élek...
Ember ebben a motorban van 7600km. Tudod mennyit bírnak ezek a blokkok??? Semmi más nem kell pontos olajcserék, full szintetikus minőségi olaj, bemelegítés indulás előtt. Öcsém amíg ezen a motoron a víz nincs legalább 50C fokon addig el sem indulok. Ez a titok semmi más.