igen bencce mondani is akartam h milyen beképzelt lettél mostanában . amúgy egyetértek h mocsok egy város én is rühellem soxor, még mondjuk nekünk annyira nem is szar itt mucsán, belvárosban megőrülnék az tuti
felhúztam a contisport attackot naggyon fajaaaa
én tegnap este majdnem 10ig mociztam! vigyázzatok srácok, lassan tavasz van - vadveszély! Kishomoktól nem messze, 2 köcsög őz futott át előttem pár méterrel! az egyetlen mákom hogy kb. 45el mentem!
Ja és a tegnap esti hűvös időben úgy csúszott az aszfalt mint a taknyos jég... deazértjóvolt :)
én ma mocival jöttem be. jó szar volt, utálom ezt a tetves budapestet:) kibaszott nagy , a legszarabb szórakozóhelyek a legszutyokabb emberekkel, és nem tudom miért de mindenki qrva beképzelt aki bp-i:) tököm tele van. kiköltözök lassan budaörsre:) csak épüljön egy jó kis lakópark vagy valami...
igazából az enyémben semmi narancs nincs csak piros. azért volt kicsit furi amit te tettél be képet mert színre kicsit más azért. kiszívta aztat a nap:)) egyébként festés, nem matrica. matrica 12 év alatt lehet lejött volna már:)
Melyikre gondolsz? a digitálisra? az gyárilag van benne 2000 db ilyen vectrát gyártottak limitált széria.
kb 1 éve árult valaki külön az opel forumon ott lehet h találsz kb 80 e ft ! sok probléma van ha másik helyére akarod berakni, más jeladók kellenek stb, ami csak a digitálishoz volt gyártva...
ha érdekel adok 1 forumcímet ahol utánna tudsz kérdezni
felhúztam a contisport attackot naggyon fajaaaa
Ja és a tegnap esti hűvös időben úgy csúszott az aszfalt mint a taknyos jég... deazértjóvolt :)
amúgymeg punny.
kb 1 éve árult valaki külön az opel forumon ott lehet h találsz kb 80 e ft ! sok probléma van ha másik helyére akarod berakni, más jeladók kellenek stb, ami csak a digitálishoz volt gyártva...
ha érdekel adok 1 forumcímet ahol utánna tudsz kérdezni
Van pegasom is és futurám is rendszámos.