nem helyes
régen szerpentineztél, most meg semmi sport... nagyon nem helyes
Na lényegtelen neki is tartottuk a szülinapját) még mindig Szombaton este 10 kor autóba irány Ice Beach (táti tó mellett) elég jó a hely utána pedig 2-kor Hajógyári sziget sorban BED beach Dokk b. Dokkoló .... Ja Kornélnak üzenem h dokkoló egy nagy rakás sz@r. Sok cuccos köcsög szar a zene szarok az emberek. 1 perc alatt ketten kértek tőlem drogot és egy csávó meg azthitte 2 barátnőmre h én vagyok a stricijük és el akarta vinni az eggyiket
Hát azon besírtam. Kérdezi h hozzád tartoznak a lányok? Mondom igen 50rongyért a tied
Aztmondja a gyerek annyim nincs. Mondom akkor tipli öreg... Há besz@rtam azon a helyen
sztem annyira nincs túl sok értelme a bulizásnak guruló vagy gyorsító nélkül, eleve azok a zenék amik egy normális helyen vannak, mind a cumóra lettek írva. Ha az ember elmegy bulizni egy rendes buliba, nagyjából normális hogy beküld egy kis szintetikusat, úgy van értelme.
az más kérdés hogy ebből az okból nem járok régóta bulizni. ha buliznék akkor tolnám a sok szart a fejembe, az meg nem hiányzik jelenleg, annak is meg volt az ideje.