mivel ott a kresz szabályok nem érvényesek..meg semmise...bekaphatja
Nem a gumi a para, hanem a sok kezdő kuki, akki összevissza kacskaringózik a pályán, és aztán kéri a lyukas kipu árát
Egyébként meghoztam a motort az 1000-es szervízről.
Amiket mondott a mesterember, hogy megcsináltak.
- teljes olajcsere
- lánc leápolás
- guminyomás
- karburátor beállítás
- megcsinálták a CDI-t ( Azt mondta az ürge, hogy rendesen meg lett csinálva, semmi luk nincs benne) és tényleg nem érzek semmit :)
- azt mondta hogy a fojtást is kivették ( azt is említette hogy leszedték az egész rendszert, kiszedegettek mindent a rezóból) erre megkérdeztem hogy az nem járna e garanciavesztéssel. azt mondta hogy NÁLUK nem
- meg még mondott pár apróságot, meg megnéztek ezt-azt
Nemtudom hogy ebből a kipuf rendszer csonkításból mi igaz, de az biztos hogy érezhetően jobban megy a gép. jobban gyorsul, jobban húz alsóbb fordulatszám-tartományban. végét nem próbáltam, mert még járatós, meg nem is tudtam volna a kurvasok autó miatt.
ja és azt is mondta az ember, hogy vigyázzak vele, mert jóval erősebb lett a szervíz után és hogy így a fojtások kivétele után viszi a 170-et. Hát majd meglátjuk, de nem bízok a dologban.
( Még mielőtt le lennék oltva, hogy hülyeségeket beszélek, mondom, hogy amiket leírtam a szerelő mondta nekem, nem a saját kis agyam szüleménye)