Nekem a gyári rezó van rajta csak dobot csináltunk rá és nincs kiherélve megnéztem teljesen gyári benne vannak a folytások ha kiszedem mennyit jelent neki?Meg hol vannak benne a folytások hol nyissuk fel?
elvileg az olyan 15-20%al több levegőt igényel. de szerintem azt neked kell tudnod hogy köbö hogy jó. enyém se eszik msot többet normál tempónál 21eskarbi 92es fuvi 4.4liternél
bár DR rel is 15/47es áttétellel 11000nél 120at ment. áttételt nem válltoztattam.
amúgy meg ha 70es alu és még talán rá is van írva hogy evo akkor az nagyon jóféle
viszont valmi erősített főtengő sem ártan akkor
100%osan meg vagyvok vele elégedve
A kis csattanás 1-ben első induláskor normálisnak mondható nekem eddig mindegyik ezt csinálta.
A fennakadt alapjáratot fals levegő okozza, vagy a szívócsonknál szív fals levegőt valahol, de gyakoribb szokott a lenni gyújtás oldali kopott főtengely szimering. Tipikus tünet, hogy gázadáskor a fordulat fennakad 3-4000-en majd lassan vagy egyáltalán nem áll vissza normál szintre. Ha picit vagy egy pillanatra teljesen ráhúzod a szivatót azonnal visszaáll normál értékre.