Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló.Valakinek nincs véletlenül RS 50-re való trafó eladó?
EZ lenne,de levan törve az egyik felfogató füle (
Kompresszió hiány. Jobb esetben csak gyűrű csere.
Használtban valami 7K az egész. Szerintem nem adják külön a tengelyeket.
Szia!

50-es a henger és SHA 1412 karbim van.
Csak alapjárati állítás van semmi más.
am6 blokkba keresek 6 sebbséges váltot de csak a 2 db válto tengely kell fogaskerekekkel nem kell léptetö villa nem kell váltodob
Szia!

Szerintem vagy porlasztó beállítási problémád van, vagy gyűrűcsere megoldja a problémát. Mekkora karbi+henger van rajta? nekem is csinált ilyet és gyűrűt kellett cserélnem . De utána meg annyira jó lett hogy karbit is tettem nagyobbat.
Sziasztok!

Valaki szerelt már 50-es szívlámpás Rs-be 125-ös szívlámpát?
Végül is arra lennék kíváncsi, hogy össze passzol-e az 50-es fejidom a
125 lámpával. Előre is köszi a válaszokat.
üdv:
Valakit érdekelne ez a gyári hengerszett?
A hengerbe kb 2-3 ezer van.
A vertex dugó meg szinte semmit se futott egy fél doboz power1 et ment és én kaptam nagyobb szettet.
bővebben email:[email protected]
Heló ha még meg lenne szükségem lenne a bisztosíték tartóra és a fejidom és az oldalidomot összekötö 2 müanyagra ami az óra mellett van írj majd mid van köszíi
Hellósztok!
Szeretném lecserélni a hengeremet. Kezdem megunni ezt a fojtott megoldást. Tudnátok valamit ajánlani milyet vegyek.
Inkább vashenger kellene. Nem bízok ezekben a hengerekben amivel tele van a net, kínai vagy nem is tudom milyen. Vagy esetleg van tapasztalatotok velük. Lehet jó lenne egy felújított gyári is ami nem fojtott? Nem tudom milyet kellen ami nem túl drága.
Szia [email protected] 0630 6379747
Aprilia Rs 50 gyári komplett kipuffogó rendszert keresek korrekt áron 99.-töl 2005.-ig évj.-ra
helló Írj egy elérhetöséget ha megtudunk egyezni érdekell az összes cucc.vagy csörges meg!tel:06 70 459-6036
elado egyben vagy alkatrészlént
Hát simsonosok mondják, hogy ha 40-nél többet nem mennek a motorral akkor 40K-t is elmegy. Én egy évadban ( már régen volt) 8k-t mentem vele és generálozni kellett minden évben. Szóval vagy motorozol vagy a km.-t gyűjtöd. Áttétel cseréhez én hengert és kipufogót is cserélnék mondjuk az RS-hez valót raknám rá. Az 10Le.
Sziasztok,

egy széria 50-es AM6 blokk max. mekkora fordulatszámon "szeret" járni tartósan (ahol nem kell 10 ezrenként generálozni)?

Láncszettet kell cserélnem a kis krosszmotoron, és gondolkodom rajta, hogy változtassak-e az áttételen - most a 110/80-18-as gumihoz 11/52-es van (ha jól tudom, ez a gyári).
Ezzel 50-nél többel nem nagyon szoktam menni, ott a Gearing Commander szerint 6750-et fordul.

Van valakinek ilyen tapasztalata, elöl egy 12-essel pl. nem romlik le nagyon (az egyébként sem fickós) gyorsulása?

Változtatott valaki a gyári áttételen? Ha igen, mennyire?

Köszi!

-halicki
Rs50 alkatrészek eladóak!Irj még van pár ami a képen nincs!
am6 blokkba kellene hézagolo alátétek ha lehet az összes válto váltodob kuplung tehát minden
Privát ment.
( Bocs, elrontottam: [email protected])
Hello!nemjo az emailed. . helyett kukacot is irtam irj te, [email protected]
Csak a konzol kellene. A többit szerintem folytassuk privátban.
kiafene.gmail.com
Hello!Igen van,csak a fékpedálról amit nyomni kell levan törve....!meg hogy kéne pontosan a fékpedállal vagy csak konzol?
Helló motopatrik! Az email címed nem müxik.
Keresnék 2000-es RS 50-hez jobb oldalt lévő, háromszög alakú alumínium konzolt, amelyre a hátsó fékmunkahenger, valamint fékpedál van felfogatva. Van esetleg?
Aprilia Rs 50 Bontódik!