Na mindegy,én már nem írok erre semmit,mert ezen márcsak röhögni tudok,hogy nem tudtok leállni,vagy ez olyanra megy,hogy kié az utolsó szó???
Hát legyen a tietek! Ovodából rémlik valami ilyesmi,de mind1,én csak azért írtam be,mert nem szeretem ha cseszegetik a barátaimat (z3)! Szal buzuljatok csak egymással,de minnél távolabb tőlem!
. Szánalmas vagy annyit nem ismersz be hogy hülyeséget írtál pff.
Amugymeg biztos vagy benne,hogy megint elakarsz kezdeni velem egy "beszélgetést",gondold meg Zsoltika!!
.Szánalmas vagy már megint.
Itt szídjátok Z3-at,hogy mennyire tapasztalatlan,meghogy 14-15 évesen nem lehet nagyon rutinos! Ezt akkor írhatnátok,hogyha ti már 30 éve motoroznátok és nem egy 125-ösről mondva,mert bizony az azért valjuk be nem számít még nagy motornak! Ghostrider,Zsóóóti mennyi idősek is vagytok? 16-17 évesek? Az már igen halljátok,kurvára tapasztaltak lehettek!
Egyébként azt sem értem,hogy mi a bajotok az 50-es motorokkal??? Szerintem egy 50-es legalább annyira motor,mint egy 125-ös!!! Gondolkozzatok már mielött írnátok valamit,mert mint tudjuk interneten bármit lehet!
olvass vissza picit de gondolom van jobb dolgod ezért leírom a lényeget.megbeszéltük a srácokkal hogy mindannyian elmegyünk majd madarasra a motorostalálkozóra.
amugy ebbe szerintem nincs igazad
nem 70 évesek vagyunk h egy 50es gyorsaságival 3ezres fordulaton tötyörögjünk! nekem ez a véleményem
MIlyen meglepő, Mitogeritől vettem!
Trakee, köszike, lehet Róla szó! énis jobban örülnék ha ismerős kezekben lenne utánam a vas!