(én se vok egy nagy pálya májer mert még csak gokart pályán voltam, de nem mondok ekkora szamárságokat)
BAzz minden topicba bemegyek és ottvan Tuning 600-ast akar vagy 400-ast na hát hallod!!!!!!!
Nekem ugy gondolom elég nagy tapasztalatom van már!!!! nem is nagyképüségből mondom de szóljatok ha nem igy van!!! És én most ebben az évben van 10éve hogy motorozok és most gondolkodtam egy egy Dr-z400-asba vagy faterral közösen egy 600-as gixxerről!!!!És már elég komoly eredményeket tudok felmutatni!!! És még minig elgondolkodom hogy akár egy 400-ast is vegyek temeg egy 50-es után ami megy 100-at veszel egy 600-ast hát hallod röhelyes vagy Kisfiu!!!! vegyél bazdmeg elhiszem hogy tudsz vele menni vegyél bazz aztán meg ugyjársz mint kocsiszintesi!!!!!!!44HAjrá és még te pofázol hogy miylen fogyatékos busa hogy rs-el akar egykerózni!!!!Na hát amit te beszélsz hogy 600-asod lesz az ennél 10000szer nagyobb fogyatékosság és jöhetnek a kritikák!! annak csak azt ajánlom aki azzal jön hogy mire verem magam?? Az eredméyneimre!!ottvan az adatlapon és aki azt hiszi kamu annak csak www.kunmadarasmotorsport.hu ennyi!!!!!!!!!!!!!!!
Ha gyorsulnák ink Rs 125-őt vennék, és azt pöcölgetném fel.