bízni kell a gyerekben, mert aki szeret élni, és szereti a motorját az vigyáz mindkettőre
én is vigyázok, és sztem itt még jópáran
ha ez a szíve vágya, miért ne? nekem is ez volt 10 éves korom óta
Merre laktok?Rendszámról még nem naon hallottam semmit állítólag pletyka.gyárilag 9paci és 90körül mennek
de a régi RSek 100-110körül.új RSt akartok venni?
de legszivesebben felgyujtanám de ez nem a motor hibája hanem az enyém
Viszont védőfelszerelést mindenképpen vegyetek neki hozzá
és nem bántam meg.váltással nem volt gondom ,váltani tudtam mert autót már vezttem egyszer kétszer.ez a nem fogok gyorsan menni dolog meg olyan hogy én is csak annyival megyek amennyit biztonságosnak érzek.ha 40 akkor 40 de ha biztonságosnak érzem akkor lelki ismeret furdalás nélkül 90körül...Aeroxnak pici a kereke...Az RSen 17colos kerék van,és ha feleannyira jóindulató mint a TZR már akkor is alkalmas kezdő motornak.nekem a súlyaval se volt gondom (120kg) én meg vagyok kapukulccsal együtt 65kiló
szerintem remek választás
Attól függ mennyire ismered a fiad meg mennyire bízol benne.de ha nem az az állatkodós fajta akkor nem hinném hogy olyat csinálna az RSsel hogy abból baja legyen
Aerox még talán veszélyesebb mert kicsi a kereke
Próbálom győzködni, hogy ez nem is sportmotor, csak úgy néz ki, nem is megy többet, mint az Aerox, ez csak egy ötven köbcentis kismotor, de hát nem lesz egyszerű elhitetni vele. Ha meg mégis megkapja és mégis összetöri magát esetleg, akkor én leszek a hibás. Ha robogóval esik, akkor ő lesz a béna és minek neki rendes motor, ha még ezzel sem tud közlekedni. Nem egyszerű Titeket, gyerekeket sem lebeszélni, ha valamit a fejetekbe vesztek, de a felnőtteket még nehezebb. Lehet, hogy ha kipróbálná mindkettőt a férjem, akkor nem ragaszkodna ennyire a saját elképzeléséhez. Majd próbálkozunk még.