Akár milyen gonddal!
Esetleg karbantartási tippeket is tudok küldeni ha szükség van rá és van helye ,de légyszi konkrétan írd meg ,hogy mi legyen a tesztben.Menet teljesítmény ,esetleg milyen tuningal hogyan megy ,milyen gumit tanácsos felrakni ,milyen olajat érdemes használni ,esetleg gyertyát ,karbi beállítások ,melyik jobb a sportszűrő ,vagy gyári?Ha ilyesmikre gondolsz külgy 1 igent ,ha nem akkor hasonló vonalakban írd meg mire.Írtad ,hogy találtál egy oldalt ahova fellehet rakni a mienket.Írtál összeget is esetleg oszuk fel az összeget és utaljuk neked vagy mi legyen?Bocsi ,hogy ilyen későn írok ,de nyaraltam mikor hazajöttem meg 2 moci is várt és meg kellet csinálni!Ha megvannak az instrukciók már írom is!
.példa:motorral kanyarodok parkolóból lassan,autós 50el a semmiből előtűnik,én satu,motor ugrált 3-4-et az elsőkerékkel,fék ki,elindul.nem az h besatultam és eldobta az elejét.de csak h tudd mikre képes a gumid:fordultam már peremen is
.
Csak nemtudom. hogy egyforma-e nekünk az első villa, mert ugye más évjárat és nemtudom, hogy az változott-e!