Ha adsz egy mailt akkor pár képet küldök a melléírt adatokkal az egyszerűbb és akkor nem hagyok ki semmit sem!
.csak ne télen gyere
.az enyimet mikor akarjuk összerakni
?
.tudod mit?tavasszal ha veszed elő szezonra a motorodat kivixulom neked,de mint állat
.
A motorosoknak mind össze kell tartani legyen az uj Aprilia RS vagy egy régi Suzuki RG... Engem is sokszor lehurogtak a régi megjelenés miatt!
Egy topik szinvonalát az határozza meg milyen beírások kerülnek bele, és ez a marakodásnak semmi köze a motorozáshoz. (márpedig szerintem ez egy morotos fórum lenne nem pedig egy dedo suli.
Joddye:
Amúgy képen látni lehet mi kell nekem, nem vagyok biztos benne, hogy pont ugyan azt az alakatrészt mutatod a képen mint én (bár elégé hasonlít. mint a képen is olvasható nekem csak az a álló mágneses zárófedő kell Ami belsőleg makulátlan. (kicsit elegen van a tologatásból) Az én TzR-emben ez eltőrt (köszönhetően egy márka "szak"-szerviznek) és így már annyira gáz, hogy ami hiányzik mágnes kb 40% az miatt már be sem indítja a motort az inditó. (amúgy nekem a gyári egy Ducatti a felirat meg ami olvasható: Ducati energia.
Ha megegyezik az alkatrész ami kéne (a zárófedél), azt akkor ha nem kell neked mennyiért adnád el?
Felvehetsz msn-re is vagy írhatsz email-t is megbeszéljük.
Komplett inditó motor nem kell csak ez mágnes benne sérült.
Mielött aki megszólná a képet igen ez is Paint és azárt mert ennyi munkára nem telepítek fel egy memória zabáló programot amivel még bolnyolultab ezt az egyszerű felitatot és nyilat elhelyezni.