Akkor mondtam neki, fejezzük be a bohóckodást! Ráültem a vasra és megtankoltam. Ennyi!
. Veletek már történt hasonló?
. Minap a odajött egy srác és kérdezösködött tapasztalatokrol a géppel kapcsolatban. Ö azt hallotta,h az olajcseréknél tiszta fémforgács az olaj,a motorblok nem megbizhato,10-14litert fogyaszt,álvahadják a 600-ok,szétszorodik menet közben, stb.
Engem még nemhagyott sehol ott ellenben a kinai (bocs JAPÁN
) gépekkel. Az SV1000 cimbit kétszer utánfutoztuk haza EFI felirattal a müszerfalon,és a a kuplungjával is volt baj,a Z 750 generátor problémás volt. Pedig azokrol nem terjednek rémhirek! Az alkatrészellátás nekem nekem még nem volt gond mert semmi nagy dolog nem történt vele amit ne lehetett volna megoldani 1-2 napon belül.
)
tegnap beszéltem egy sráccal aki vett egy millét újonnan tavaly a 6 hónapból 3-at szervizben töltött...majd visszavitte-végleg...egy cimbim meg most vett egy tuonot 2-3 hónapja vmi akcióba,az első útján debrecenből pestre (kb.200km volt a motorban...) elfáradt a gázkar és csak az utolsó 1/5-öd részen volt hajlandó munkába állni...aztán olyan 2000 km-nél elkezdett "ragadni" a kuplungkar és eregette az égett kuplung szagot...az,h csavarok lazulnak meg folyamatosan már nem is mondom.tudom,h v2 és ezért jobban ráz de ez azért kicsit meleg...nekem volt 1hengeres szupermotyóm de még azon sem kellett nagyon a csavarokat utánahúzogatnom...nem túl biztató.mellesleg tényleg drága hozzá a cucc és lassú-zötyögős az alkatrész ellátás?
...
!
!
Amúgy van vkinek vmi értelmes eladó dobja 2000es évjárathoz? Mert a kiszemelt gépen "csak" egy gyári van, és azért nem bánnám ha nem a gyári visszafojtott hangja lenne...
W.