Nekemis dadogott, de nekem a gyertya volt szar... Most vettem hozzá verseny gyertyűt ezzel nemdadog... De én csapatom neki rendesen... Szóval sokáig húzom... Amíg érzem hogy húz De nemmindig
Tegnap lemostam a moccot,csupa por volt szegény..
Utána kimentem vele,de csak aszfaltra,és azt vettem észre,hogy power nyitása után,hozzáteszem jó nagy forulaton ledadogott.Igazából az a kérdésem,hogy a Ti meddig forgatjátok power nyitását követően?Főleg 1-2-3-ban?
Teljesen elkeseredtem, szétszedtem a fékeket, vettem tisztítóspayt, befújtam, a betéteken még bőven van vastagság, a dugattyúkat bekentem rézkenőccsel, amit direkt erre gyártottak. Még mindig szorul, nyikorog. 1 fordulatot sem tesz szinte meg. Amúgy a dugattyú visszamozdul picit, ha felengedem a féket. Tudna valaki valamilyen szerkezeti leírást adni, esetleg képeket, magyarázatot, vagy bármi hasznos infót?
Én nemtudok...de a többiek biztos mert van itt pesti, és ők gondolom tudnak boltot mondani...nemtom, ahová én szoktam menni ott megnézik a katalógusból azt megmondják hogy van-e vagy tudnak-e rendelni vagy nincs...
Hát... Motorosboltba ien cross-enduró-sportmotorokkal foglalkozó üzletbe...ha ott nincs, és nemtudnak rendelni, akkor meek tatára ott van márkakereskedés :S
Gábor képeeeet Amúgy énse tom...De nekem is ien a fékem :S és a tárcsámat is kikezdte :SS most veszek új fékbetétet kicserélem azt majd mondok tapasztalatot hogy nekem mien lett...bár sokáig fog tartani me szerelőhöz vsizem, me szimmeringes az elsőtelóm és a hátsó is halott...nemjártam vmi jól ezzel az Rxel :S de szerelmes vagyok
Érdekes és sürgős problémám van. Szétszedtem a fékeket, és ezon gondolkodtam el, hogy ezek hogy is működnek, mert azt értem, hogy a dugattyúk rátolják az egyik dobot a tárcsára, de azt nem értem, hogy mi húzza vissza? Mert ha vmi nem húzza vissza, akkor végig szorulnia kellene, nem?
Rugók pl nincsenek, szóval nem értem. Érti itt valaki a fékek működési elvét?
milyen acerbis? ha a gyári dobon van egy matrica az még nem acerbis van acerbisből fém dob az ilyen lila vagy neon sárga szinű,sok rxen van...vagy pedig van a carbon,de az kurva kevés van.
Tegnap lemostam a moccot,csupa por volt szegény..
Utána kimentem vele,de csak aszfaltra,és azt vettem észre,hogy power nyitása után,hozzáteszem jó nagy forulaton ledadogott.Igazából az a kérdésem,hogy a Ti meddig forgatjátok power nyitását követően?Főleg 1-2-3-ban?
Thx a válaszokat
Teljesen elkeseredtem, szétszedtem a fékeket, vettem tisztítóspayt, befújtam, a betéteken még bőven van vastagság, a dugattyúkat bekentem rézkenőccsel, amit direkt erre gyártottak. Még mindig szorul, nyikorog. 1 fordulatot sem tesz szinte meg. Amúgy a dugattyú visszamozdul picit, ha felengedem a féket. Tudna valaki valamilyen szerkezeti leírást adni, esetleg képeket, magyarázatot, vagy bármi hasznos infót?
Köszi a segítséget!
Üdv. Gábor
Vannak képek, csak át kéne töltenem a laptopra, mert onnan netezek...lusta vagyok ehhez, de hamarosan erőt veszek magamon:)
Érdekes és sürgős problémám van. Szétszedtem a fékeket, és ezon gondolkodtam el, hogy ezek hogy is működnek, mert azt értem, hogy a dugattyúk rátolják az egyik dobot a tárcsára, de azt nem értem, hogy mi húzza vissza? Mert ha vmi nem húzza vissza, akkor végig szorulnia kellene, nem?
Rugók pl nincsenek, szóval nem értem. Érti itt valaki a fékek működési elvét?
Köszi!
Üdv. Gábor
nem pont a kipuff miat vad
de nem tom
Dávid motorja gecibrutál.... jobban gyorsul mint az én KTM em.... de ha az enyében benne lesz az új dugó akkor