Elsőnek is kevesebb mint 2.5l/100Km-en. Mekkora is egy Aprilia SR a tankja? Kb 6l. Így van? Egy tankal 400Km-ert mentem el, ami nekem bőven elég volt egy hónapra. Most 2x kell ugyan ezt megtennem.
Mármint a tankolást. Nekem nem szórakozásra kell a robogó, hanem dolgozni, és azért mert sokat járok vele. Kocsival nem győzném! De ha 4l eszik, akkor már azt az 1l nem sajnálom autóra.
De már sajnálom hogy nem Di-tech-t vettem.
Nekem a 70-es nyelezve digi gázkezeléssel 2,8-as átlagot adott ki 100 feletti súllyal valós 85-90-es sebességgel.
Gond volt de megoldottam saját kezűleg.
Piaggios ditekk nem rossz találmány.
A factory jelző csak ditekkre alkalmazzák a karbis neve SR50R.
Sokan és joggal szidják de a legtöbb problémát a behozott bontőszökevény első generációs morini gépek a kényesebb tekknikája és a karbantartás teljes hiánya okozza.
Van 50-60e kilométert gond nélkül letudó gép is.
Sajnos a magyar viszonylat (gyakorlatilag semmit nem tudnak róla csak azt hogy anyósom apjának az unokabáttya megszívta vele) ezért elterjedt hogy már a gyárudvaron széthullik.
A beteg darabok keringenek a neten bagóért mert senki nem veszi a fáradtságot a tisztességes javításra.Általában 3-4 jóska bát és pisti havert megjárnak mire legyintenek hogy szar ez add el.
Ezért nagyon könnyű belefutni egy szarrakásra amit egyszerűbb kinter mesterhez elvinni karbisításra.
Na ditekksztori kiveséve mi a stájsz itten.