a variátor csöröghet attól, hogy a szíj már elég viseletes? arra gondolok, hogy a szíj vastagsága(vékonysága) miatt nagyon kifut a vario, és csörög a görgő, vagy ez balgaság?
Hát felrobbanok már mint már írtam a hengerfejem így járt :(
Na gondoltam neki álok szépen kicseréltem a tömítéseket a hengerfejben !
Termosztát nem volt benne, én raktam bele újat!
Högombám néha mért , néha nem :( csere azt is
Vízpumpa szétszed nem ereszt át a szimering , száraz belülről!
De a víz még mindig felmegy a maxig , egy ideig stabilan állt felénél, de utána felment maxra.
Menet közben visszahűl, de mutató szerint meleg a motor nagyon .
Most már végem, nem tudom mi lehet a probléma lehet a mutatóm rossz .
Ja ez egy aprilia sr stealth.
A görgökön kívül mást nem cseréltünk azokat is azért mert eléggé kockásra voltak kopva de a kopott görgővel sokkal jobban gyorsult emelkedőnek mint az ujal arra godoltunk,hogy esetleg túl nehezek a görgök.
Le akarom cserélni a gyári 50-es motorban a kuplungot valami jobb minőségűre.
Mit gondoltok erről, én jókat hallottam róla, megéri vagy esetleg egy stage 6 sport PROra cseréljem vagy az már fölösleges.
1,5 2 hónap múlva költözök át a házamba .... most egy 4 emeletes panelban tengetem magam és egy trezor / ez most nem vicc ! / biztonságával vetekedő tárolóban tartom a gépet ..... onnan tolom ki, fel 5 lépcsőt egy rámpán ..... lefelé ugyanez .... igazából szégyenlem, de még le sem mostam , de se fürdetni, se szerelni nem tudom itt ..... a játszótéren meg neki nem állok szétpattintani semmit
Hátul Misi gumi van, elöl meg valami Aero .... mijezkérem
amugy ajánlom neked, hogy mielőbb begyakorolt a karbi, légszűrő takarítást, ha még nem tetted meg :D mert okozhat meglepetést egy félig eldugult főfuvóka is.
Nekem pirelli volt régen, csak kaptam egy csavart. Na azt lejártam mig lekopott :D Jó gumi volt. Szerintem 10böl kijön, most pedig continental van 9ezer párszáz forint , nem rossz.
Az egyémből idombontás nélkül ki nem szeded a gyertyát .... most direkt megnéztem
A jövő héten átnézetem a gépet remélhetőleg ..... furi volt ma nekem.
A végsebességből buktam 5km/h-t .... könnyen idúlt, de elszívtam egy cigit indulás előtt elég laza tempóban és mégis alig akart elindulni .... a szívató sem állt egyhamar vissza.
A agresszív indulás utáni azonnali lanyhaság meg gondolom vagy kopott kuplung vagy csúszó szíj .... Ugrik - betorpan / a motor pörög ugyanúgy / lazásan gyorsul .... Nem bántva minden okés.
Tényleg! Mekkora a tank ? Nekem negyednél már ordít, hogy tipli itatni és akkor belemegy 4-4,5 liter ..... ezt be is kajolja 90-100km alatt ....
Lényeg a lényeg, jól gondolom én ezeket ? Mert nem akarom, hogy megvezessen a szaki
+ Tudnátok ajánlani valami TUTI papucsot 22.000.- ig/pár ?
/ Hátul a gumi oldala repedezett kicsit, elől új van, de valami szar .... nem bízok benne és van egy 7-8 mm majrécsíkom
Sziasztok. Szeretnék egy kis segítséget kérni, ma cseréltünk variátor görgőket az sr ditechembe a gondom a következő kb. 40-ig jól húz sík uton utána a 80-at nehezen éri el és végig olyan érzésem van mindha erölködne a motor .Dombnak felfelé nem is nagyon gyorsul ahol eddig 60-ról gyorsult ha odahúztam neki ott most 50-nél jobban nem megy föl .Az új görgők 7.5 g-sak a régieket sajnos nemtudom az eladó azt mondta,hogy ez a gyári méret.
Sziasztok! Előre is elnézést, hogy hirdetek, de itt egy tökéletes állapotú Aprilia SR 50 (2007-es, még karbis)! Sürgősen eladó! :) http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Elindulok a mocival és a vízhőfokjelző pillanatok alat a max-on van, amikor meg leállítom "bugyogó" hangot ad ki Mi lehet a probléma? Kb 2 hete van meg a motorom, szóval még nagyon kezdő vagyok a témában
Előre is köszi
Javítson ki valaki, ha tévedek, de szerintem nem lehet állítani az olaj szivattyún, hogy mennyit szállítson, csak fordulatszám függő az adott mennyiség. Úgy gondolom, ha a szivattyú hibás, vagyis erre gyanakszol, akkor inkább cseréld ki, az a biztos.
nosza elmondom akkor mi a gond vele.Szia egyébként ,kellemes hétvégét.
Régebben engedte az olajat, levettem , szétszedtem, tömítést cseréltem, most nem engedi az olajat, viszont sok olajat fogyaszt.Nagy baj nincs belőle, de nem gazdaságos, füstöl kicsit, és tiszta olaja a TT-m is mindig, ez meg nem esztétikus. Szétszedésnél volt egy kis alkatrész talán rugós, azt vissza tettem , azzal lehet(?) állítani ,hogy több olajat köhögjön be? Mert ha igen akkor lehet nem pont ugyan ugy raktam vissza, vagy ilyesmi. A tulfogyasztás abban nyilvánult meg egyébként, hogy kis fordulaton használtam a motort , és igy is hamar elfogyott az olaj, pedig fordualtszám függő az adagolása. Hát erre keresek megoldást.
Akksi rendben: 12,67 V. Viszont a szivatós dolgot nem egészen értem. Ha jól gondolom, amikor a kis dugattyú teljesen lenn van a furatban, akkor zárja el a plusz üzemanyagot, ha a rugó ellenében fentebb húzom, akkor enged át több benzint. Tehát ha az állítócsavart koppig betekerem, akkor laza a bowden, tehát a rugó teljesen le tudja nyomni a dugattyút, így elzárva a benzin útját. A motor meg mégsem megy. Javítsatok ki, ha nem jól gondolom a kézi szivató működését.
Megálltam egy épp a robeszét szerelgető pizzafuti mellett ..... annál volt minden, csak idomokhoz való cucc nem
Ha lett volna nálam, akkor sem fértem volna hozzá
Aztán tényleg a legjobb lett volna este fél 10kor olyan utcában szétbontani a technikát, aminek az egyik oldalán egy dübörgő házibuli, a másikon a kiszállingózó fiatalok legallyazására váró Irokéz banda posztol
Viszont az Extrát köpködik a fórumokon
Hát felrobbanok már mint már írtam a hengerfejem így járt :(
Na gondoltam neki álok szépen kicseréltem a tömítéseket a hengerfejben !
Termosztát nem volt benne, én raktam bele újat!
Högombám néha mért , néha nem :( csere azt is
Vízpumpa szétszed nem ereszt át a szimering , száraz belülről!
De a víz még mindig felmegy a maxig , egy ideig stabilan állt felénél, de utána felment maxra.
Menet közben visszahűl, de mutató szerint meleg a motor nagyon .
Most már végem, nem tudom mi lehet a probléma lehet a mutatóm rossz .
Ja ez egy aprilia sr stealth.
Köszi a segítséget :)
Le akarom cserélni a gyári 50-es motorban a kuplungot valami jobb minőségűre.
Mit gondoltok erről, én jókat hallottam róla, megéri vagy esetleg egy stage 6 sport PROra cseréljem vagy az már fölösleges.
http://www.egumotors.hu/4269-k...
Akarok mellé venni egy Gianelli Extra-t is.
Milyen variátort ajánlotok mellé az is kellene?!
Hátul Misi gumi van, elöl meg valami Aero .... mijezkérem
A jövő héten átnézetem a gépet remélhetőleg ..... furi volt ma nekem.
A végsebességből buktam 5km/h-t .... könnyen idúlt, de elszívtam egy cigit indulás előtt elég laza tempóban és mégis alig akart elindulni .... a szívató sem állt egyhamar vissza.
A agresszív indulás utáni azonnali lanyhaság meg gondolom vagy kopott kuplung vagy csúszó szíj .... Ugrik - betorpan / a motor pörög ugyanúgy / lazásan gyorsul .... Nem bántva minden okés.
Tényleg! Mekkora a tank ? Nekem negyednél már ordít, hogy tipli itatni és akkor belemegy 4-4,5 liter ..... ezt be is kajolja 90-100km alatt ....
Lényeg a lényeg, jól gondolom én ezeket ? Mert nem akarom, hogy megvezessen a szaki
+ Tudnátok ajánlani valami TUTI papucsot 22.000.- ig/pár ?
/ Hátul a gumi oldala repedezett kicsit, elől új van, de valami szar .... nem bízok benne és van egy 7-8 mm majrécsíkom
Köszönöm
http://www.kepesmotor.hu/april...
Szeretnék egy kis segítséget kérni! Elindulok a mocival és a vízhőfokjelző pillanatok alat a max-on van, amikor meg leállítom "bugyogó" hangot ad ki
Előre is köszi
Javítson ki valaki, ha tévedek, de szerintem nem lehet állítani az olaj szivattyún, hogy mennyit szállítson, csak fordulatszám függő az adott mennyiség. Úgy gondolom, ha a szivattyú hibás, vagyis erre gyanakszol, akkor inkább cseréld ki, az a biztos.
Régebben engedte az olajat, levettem , szétszedtem, tömítést cseréltem, most nem engedi az olajat, viszont sok olajat fogyaszt.Nagy baj nincs belőle, de nem gazdaságos, füstöl kicsit, és tiszta olaja a TT-m is mindig, ez meg nem esztétikus. Szétszedésnél volt egy kis alkatrész talán rugós, azt vissza tettem , azzal lehet(?) állítani ,hogy több olajat köhögjön be? Mert ha igen akkor lehet nem pont ugyan ugy raktam vissza, vagy ilyesmi. A tulfogyasztás abban nyilvánult meg egyébként, hogy kis fordulaton használtam a motort , és igy is hamar elfogyott az olaj, pedig fordualtszám függő az adagolása. Hát erre keresek megoldást.
Ha lett volna nálam, akkor sem fértem volna hozzá
Aztán tényleg a legjobb lett volna este fél 10kor olyan utcában szétbontani a technikát, aminek az egyik oldalán egy dübörgő házibuli, a másikon a kiszállingózó fiatalok legallyazására váró Irokéz banda posztol