Köszönöm
De nem baj! Majd akkor is foglak piszkálni!
) a kipufogó. Gyertyát cseréltem, egy ideig jó volt. Tavaly télen vettem és ezzel a hibájával raktam el, majd ma gondoltam ráindítok és a legnagyobb meglepődésemre beindult. Mentem is vele 5-6km-t próbaként hibátlanul. Ha nem indul be elsőre akkor beköpi a gyertyát, nehezen indul. Ha alapjáraton melegítem akkor kezd utána durrogni. Kompresszor gyűrűjének cseréjén és a befecskendező nyomás szelepének a cseréjén gondolkozok.Megoldás lehet? előre is köszönöm,hátha találkoztatok már ezzel a hibával.
Természetesen poén kategória
Így megmaradnak az okosságok, amiket nekem is mondanak, vagy Én derítek ki - és nem kell 28000x leírni.
A GS500-asomnál volt nekem is olyan élményem, mint itt a srácoknak - hogy szinte hetente, havonta kellett újra és újra leírni hogy milyen gyertya, olaj, hézag, hol-mit-hogyan.....
Meg lehet unni, de durván.
Így meg minden megvan, és csak egy link.
Én az összes motoromnál így csinálom már egy ideje....így ha valakinek kell, akkor megtalálja, vagy adom neki a linket, azt olvasson.
Annyi viszont FONTOS!
Az benzinhez töltesz pluszba egy kis olajat?
Mert ugye a motor olajzója 50-sre van kitalálva....vagyis ha nem, akkor javaslom, hogy minden teli tankoláshoz önts egy fél decit pluszba.....
Nekem van egy gyógyszeres üveg (műanyag) a tartóba. Ez 1,5dl. 3 tankolásra elég, és kis helyen elfér.
De olcsóbb szerezni egy ilyet, mint egy beállt blokkot cserélni.