Én ha előre tudtam volna......
), akkor lehet eltérés. Az is lehet hogy erősen csörgött neki a cucc és ezért emelte meg egy vastagabb hengertalp tömítéssel. Rosszabb esetben nem a belevaló dugó van benne és csak így tudta összerakni az okoska....
Az igaz hogy így is megkapja az olajat a masina, de mivel ez vastagabb csöcs (és nincs is benne golyós szelep) és vastagabb csőből jön, ezért a motor leállításakor a csőben lévő kb. 2-3 ml olaj szépen belefolyik a motorba, ezzel füstölést, köpködést és nehezebb indulás okozva. A másik dolog, hogy álló helyzetben a csőből eltávozik az olaj, bizony amíg a csővet újból tele nem nyomja a pumpa, addig a masina olaj nélkül jár. Ilyenkor egy kicsit meghúzatod és motorfelújítás....
Megnéztem most azt is piros olaj van benne ugyan olyan mint a repsol olaj amit én használok.Akkor átkötöm úgy ahogy mondtátok mert a vákumon gondolom nem jó az olaj!Ezek a görgők voltak benne a nagyobb 16mm a kisebb 14.45ös ez sem igazán jó így gondolom!
van a motorban egy top performance 70-es öntöttvas henger, ehez 17.5 dellorto 90főfúvóval. Top performance nardo replica kipufogóval. Br8hs gyertyával ami barnára ég ki. gyári kuplung, ill varió 4.7görgőkkel. mégsem pörög rendesen a motor.. és nem bír menni.. a benzin/levegő csavaron már elég sokat állítottam... 1 egész fordulattól 2 egészig mindent próbáltam... mi lehet a gond ?