Tudom, hogy képről nem igazán lehet véleményt mondani, de ha valamit láttok, akkor figyelmeztessetek legyetek szívesek!
Furcsa nekem az egyik "cső" rögzítése, bejelöltem az utolsó képen.
A fater már így is eldobta az agyát, hogy mennyit költöttem, szóval ha ez rossz lenne, akkor tuti kivág
Megvehetem ezt ?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek
Nem tudom miért de fázom tőle
Olyanokat írtak, hogy kifogy belőle a benzin.
Ugyanennyiért most találtam egy 21mm-s Dellorto-t viszont nem tudom, hogy a gyári csövekre azt még rá lehet tenni ?!
A hengerfej tömítésen van egy UP felirat, annak kell lenni a jobb felső sarokban, ha szembe van veled a hengerfej.
Az nem feltétlenül okoz ilyen gondot, ha fordítva van bent.
Hali!Nem is hőgomba baj van,lehet fordítva raktam be a hengerfejtömítést,nem tom,h volt!Tudna valaki 1 képet berakni,hogy kell lennie a hengerfej tömítésnek
Üdv!
Azt hogyan tudnám elérni, hogy alacsonyabb fordulatszám tartományból gyorsabban felpörögjön a motor ?
A tünet a következő :
Állóhelyzetből relatív lassan indul, de 1-2 másodperc múlva elér egy olyan pontra ahol megváltozik a hangja, elkezd forogni mint a chemotoxos légy és úgy kilő mint a csúzli. Nincs is semmi gond a végsebességig, de ezt a teljesítménylyukat eltüntetném ha egy mód van rá.
Üdv
Az így elsőre hő gomba hiba lesz. Ha ezt a jelenséget az ECU is észreveszi, vagyis elkezd villogni a piros lámpája akkor azt az érzékelőt figyelmen kívül hagyja, és egy középértéket állit be. Ebből adódhat, hogy kormolja a gyertyát, mert meleg motornál már sokat kap.
De igazából 1001 oka lehet, hogy kormol.
Sziasztok!morini ditech olyat csinál felszalad a vízfok mérő majdnem pirosba,aztán hirtelen vissza esik a mutató.Kormolja a gyertyát.hőgomba hiba lehet.Felgyújtom ezt szart
Szia.
Az injektor ház aljában van a nyomástartó szelep.Azt cseréld ki.
Szervízben az injektor hazzal együtt cserélik,az kb 80 ezer forint.Neten keresd meg a hs tuning oldat. Ha oda postázod a rosszat küldenek egy ujjat,csupán 10 ezerért.
Üdv Attia.
Szia.
Ha ditech /injektoros/ akkor ne zavarjon.Az elektromos ac pumpának a hangja.ha már nem berreg,majd az zavarjon,mrt az ujj nagyon drága.
Üdv. Attila.
Köszönöm a gyors válaszod, megnyugtattál.
Még annyi volna , hogy az internetes leírásokban alapból azt írják, hogy 70-80-at megy.
Nem akarok szálgúldozni, csak kipróbáltam, de nem megy csak 65-el.
Nincs tuningolva, nem is lesz, mert az asszony is használni fogja.
Mi lehet az oka, ha van légszűrő dugult....., vagy mi lehet?
Sziasztok!
Most vettem egy 2006-os sr50-es factorit, kicsit zavar a gyújtás ráadása utáni, pár másodpercig tartó berregő hang. Utána szépen indúl és jár a motor. Probléma ez ?
Előre is köszi a segítő válaszokat.
Én már a kezdetektől mondtam, hogy kell a fehér rugó, gyári görgő (6,5) és gyári kontraszt gyári motorra.
Én is kipróbáltam mindent. Komplett kuplungom van sárga rugókkal, egy pillanat alatt cseréltem. 4,5-6,5-ig minden variációt kipróbáltam 0,25 gr-nként.
Kíváncsi leszek erre a gyorsulás/végsebesség problémádra. Néznék egy gyertyaképet, hátha sokat vagy keveset kap. Állítanék a levegő csavaron minden mindegy alapon egy fél fordulatot.
Anno mikor egy keewayt tuningoltam (szar volt), visszarakattam mindent gyárira. A motor ment 60 helyett 40-et. Indult, de nem ment sehova. A szerelő megy így úgy elektronikát kellene cserélni... Mondom az hogy lehet hisz eddig ment 60-at ezzel a cuccal.
Apám állított a levegőcsavaron és visszatért az élet. 60-ig.
Furcsa nekem az egyik "cső" rögzítése, bejelöltem az utolsó képen.
A fater már így is eldobta az agyát, hogy mennyit költöttem, szóval ha ez rossz lenne, akkor tuti kivág
Megvehetem ezt ?
Nagyon megköszönném, ha segítenétek
Olyanokat írtak, hogy kifogy belőle a benzin.
Ugyanennyiért most találtam egy 21mm-s Dellorto-t
Az nem feltétlenül okoz ilyen gondot, ha fordítva van bent.
De én is ezt vettem mert nem volt más.
Azóta szuperál nem volt vele gond !
Ezt mennyire ajánljátok ?
http://www.egumotors.hu/4275-p...
Eddig csak rosszat olvastam róla, de nem találok használt Dellortot !
Azt hogyan tudnám elérni, hogy alacsonyabb fordulatszám tartományból gyorsabban felpörögjön a motor ?
A tünet a következő :
Állóhelyzetből relatív lassan indul, de 1-2 másodperc múlva elér egy olyan pontra ahol megváltozik a hangja, elkezd forogni mint a chemotoxos légy és úgy kilő mint a csúzli. Nincs is semmi gond a végsebességig, de ezt a teljesítménylyukat eltüntetném ha egy mód van rá.
Az így elsőre hő gomba hiba lesz. Ha ezt a jelenséget az ECU is észreveszi, vagyis elkezd villogni a piros lámpája akkor azt az érzékelőt figyelmen kívül hagyja, és egy középértéket állit be. Ebből adódhat, hogy kormolja a gyertyát, mert meleg motornál már sokat kap.
De igazából 1001 oka lehet, hogy kormol.
Az injektor ház aljában van a nyomástartó szelep.Azt cseréld ki.
Szervízben az injektor hazzal együtt cserélik,az kb 80 ezer forint.Neten keresd meg a hs tuning oldat. Ha oda postázod a rosszat küldenek egy ujjat,csupán 10 ezerért.
Üdv Attia.
Ha ditech /injektoros/ akkor ne zavarjon.Az elektromos ac pumpának a hangja.ha már nem berreg,majd az zavarjon,mrt az ujj nagyon drága.
Üdv. Attila.
Még egyszer köszi szépen.
Még annyi volna
Nem akarok szálgúldozni, csak kipróbáltam, de nem megy csak 65-el.
Nincs tuningolva, nem is lesz, mert az asszony is használni fogja.
Mi lehet az oka, ha van légszűrő dugult....., vagy mi lehet?
Most vettem egy 2006-os sr50-es factorit, kicsit zavar a gyújtás ráadása utáni, pár másodpercig tartó berregő hang. Utána szépen indúl és jár a motor. Probléma ez ?
Előre is köszi a segítő válaszokat.
Én is kipróbáltam mindent. Komplett kuplungom van sárga rugókkal, egy pillanat alatt cseréltem. 4,5-6,5-ig minden variációt kipróbáltam 0,25 gr-nként.
Kíváncsi leszek erre a gyorsulás/végsebesség problémádra. Néznék egy gyertyaképet, hátha sokat vagy keveset kap. Állítanék a levegő csavaron minden mindegy alapon egy fél fordulatot.
Anno mikor egy keewayt tuningoltam (szar volt), visszarakattam mindent gyárira. A motor ment 60 helyett 40-et. Indult, de nem ment sehova. A szerelő megy így úgy elektronikát kellene cserélni... Mondom az hogy lehet hisz eddig ment 60-at ezzel a cuccal.
Apám állított a levegőcsavaron és visszatért az élet. 60-ig.