A Ditech ellenesek kedvéért,gondoltam teszek fel egy képet
semmiféle gondom nem volt eddig a mocival,főtengely,csapágyak,dugattyú lett benne csak cserélve.
A km-óra nincs előretekerve
2000-es évjárat.
hali! segítséget kérnék h miért nyom ki vizet a kiegyenlítő tartály sapkája ha meghajtom fullra a motort? csak ha fullon megyek akkor is csak cseppekben jön, alatta nem és ha megállok akkor sem. csak ha magas a fordulat. a víz szintje max alatt van nincsen túltöltve. a hőfok sem emelkedik. lehet a sapka szelepje ment tönkre? ill lehet a a hűtő eltömődött és keveset enged át nagyobb fordulaton?
köszi.
MI lehet a gépem baja? Egyszer csak kiirja h szervice és csak fullad? De néha bevillan és valamikor egész sokáig megy! Az tuti h a légtömegmérő a ludas de akkor kontakthibás? Mit tudok neki tenni? Cserés?
Köszönöm a segítséget.Most délután nézegettük és amikor ráadom a gyujtást akkor egy halk hang berreg.Lehet h nem az AC ment tönkre?Mindenesetre még mindig nemlehet elindítani úgyhogy marad a szerelő.Esetleg megtudnád mondani h mennyibe kerül hozzá egy ac körülbelül?Köszönöm a segítséget mégegyszer
hát én nem ijen netes dolgokat töltök! maradok a normális tesztnél!v rákeresel hogy vizsgán használt kresz teszt vagy valahonnan megszerzed azt a cd-t amit ot használnak mert az jobb!megy az idö,számolja a pontokat, meg 100%ban ugyan az !csak nincs tétje!én nekem segitett ,mint motorban mint autoban!vagy ha bemész 1 autos vizsgaköszpontba ott lehet kapni kb 800ft ért kresz teszt cd-t amit a vizsgán használnak!és jobban megéri mint 3700at kifizetni a pótvizsgára!
amugy csirkeeee holnap sportnap?mikorra jösz,motorral megyekés fél 9 a hidnál!
Nézegettem, 10-ből 2 X átmentem XD. Bár akkor még csak egy órán voltam, úgyhogy nem rossz teljesítmény:D. Ma megvolt a második óra, csak az a baj, h hétvégéken korán kell kelni:(.
Rendbenvan köszönöm.Átnézem h mi baja lehet.De amikor ráadum a gyujtást télleg nincs az a berregő hang.Remélem nem valami komoly.De amúgy mennyibe kerül kb ez az AC?
Apróbb dolgokat leellenőrizhetsz de ez a nem tölt az inyektor ez nekem furi nem azt jelenti hogy ráadod a gyujtást és nem berreg az AC véletlenü?Mert ha az nem megy megvan a hiba AC csere.Ha megy akkor az apróbb dolgok jönnek biztik ellenőrzése,kompresszor nyomás ellenőrzése és a csövét is nézd meg hajamos repedni szakadni vagy a bilincs enged esetleg a benzincsövet is nézd meg hátha szakadt de ez nem jellemző mert könnyű észrevenni.A többi sajnos szerelős téma én az AC után a pillangószelep állás érzékelőt tartanám még gyanusnak de ez már tényleg szerelő.
Hello mindenki.Én most csatlakozom a forumozókhoz de kérem segítsetek mert szívrepedést kapok.
Na a lényeg a következő.Van egy 2002-es Ditechem és mikor jöttem vele hazafelé akkor mikor nekihúztam a gázt leesett a fordulat és megált.Illetve fulladozott.Elengettem a gázt akkor visszaált alapjáratra de mikor megint meghúztam egy kicsit megint leesett a fordulat.Azóta nemlehet beindítani se.Amikor ráadom a gyujtást akkor nem tölt az Injektor.Nemtudom mi baja lett és hozzányúlni se merek mert ilyen motort még nem nagyon fabrikáltam.Kérem valaki segítsen.Lehet az a baja h koszos let valami? Léci segítsetek.Eddig az égvilágon semmi baja nemvolt.Kérem valaki segítsen!
E-mail: adammotor0725@freemail.hu
Előre is köszi!
Nekem is el tudnád küldeni?
itt a cimem: evo.sr@citromail.hu
Köszi szépen, de Katana által küldött címekből már kihámoztam.
Üdv
Apacuka
Előre is köszi!
neked nem sok újat tud mondani
Én megköszönöm ha elküldöd magyarul nincs meg.
semmiféle gondom nem volt eddig a mocival,főtengely,csapágyak,dugattyú lett benne csak cserélve.
A km-óra nincs előretekerve
2000-es évjárat.
köszi.
ilyet keresek ami képen van max2pénz-ig
amugy csirkeeee holnap sportnap?mikorra jösz,motorral megyekés fél 9 a hidnál!
Na a lényeg a következő.Van egy 2002-es Ditechem és mikor jöttem vele hazafelé akkor mikor nekihúztam a gázt leesett a fordulat és megált.Illetve fulladozott.Elengettem a gázt akkor visszaált alapjáratra de mikor megint meghúztam egy kicsit megint leesett a fordulat.Azóta nemlehet beindítani se.Amikor ráadom a gyujtást akkor nem tölt az Injektor.Nemtudom mi baja lett és hozzányúlni se merek mert ilyen motort még nem nagyon fabrikáltam.Kérem valaki segítsen.Lehet az a baja h koszos let valami? Léci segítsetek.Eddig az égvilágon semmi baja nemvolt.Kérem valaki segítsen!