.....Ezt csak mondták:-)))
Mondjuk ezek alapján is csak annyit tudok gondolni, hogy leforogja a X ezret, és nem tud tovább gyorsulni. Vagy a fordulatszámot kéne feljebb tolni v. a végáttételt cserélni. Írod, h végáttételbe már nem tolsz zsét, így maradna az, hogy többet forogjon. Ördögi kör ez a tuning, főleg egy 50-es mákdarálónál. Amennyi pénzt beletol(hat) vki, nem biztos, hogy megéri.
Legyen 50-70-100.....
No meg ugye bármilyen motornál - az ember egyénire szabja, hiszen a boltból csak egy nyers motort hoz el.
A Bandit fórumon volt erről szó 1-2 hete. Mert ugye "univerzális" a bandit de mégse. Egész addig míg nem teszed azzá.
Nekem ezért került fel az elejére egy SR50 plexi.... A vaterán vettem 5000-ért (egy gyári túraplexi 40.000)
Szivargyújtós aljzatok(2db).....2000-ért (a boltban 5000/db)
Túradobozok.....OBI 4990ft/db
Konzol: egy vagyon - de meg ehet otthon is csinálni párszázas forintból....
Most egy zselés ülésen gondolkozom. De mivel 15.000ft/db az átlagos ára....ha ülés csináltatok, akkor az 80.000ft, így jön az agyalás hogyan is lehetne olcsóbban:-)))
Robogónál ugyan ez. Mivel kisebb összegekből megoldható, így az ember kiéli rajta a fantáziáját:-)
Annak mi értelme van, hogy a fiatalság elmegy minden hétvégén bulizni? (Én is így tettem anno)....
Hetente elköltöttem (18 éve!) 2000-ret. Az éves szinten 100.000ft.
Akkoriban 20.000-ret kerestem. Ez mai állapotok szerint annyit mutatna, mint ha elköltenék szórakozásra 1,1 milát
No ennek a közelébe se jártam idén ha összeveszek MINDENT ami a motorozással kapcsolatban elment. Pedig még kabátot is vettem idén.
A múlt héten volt erről szó.
Valaki bulizni jár, valaki kocsmázni, valaki pecázik.......
Jó páran meg ha van feles pénz, akkor azt a motorba dobjuk:-)
Lehet nem érdekelne a dolog, ha a gépszíj nem 25 éves koromba kap el. Ha a családi háttér meglett volna, és nekem is lett volna már 14 évesen motorom, akkor lehet, hogy már akkor kiéltem volna eme szenvedélyt, és most már nem érdekelne.
Tehát ez némi férfiúi kompenzáció is:-)))
Anno nem tehettem meg, most megtehetem:-)
Itt csak arra kell figyelemmel lenni, hogy ne essünk át a ló túloldalára. Ezért is vagyok úgy hogy 2-3000ft-ot még hajlandó vagyok hetente/havonta beledobni - de 40-50.000-ret már nem.
Idén az 5 napos Osztrák túrám 62.000-be volt. Szóval nagyobb összeg inkább világjárásra van nálam.