Hát elnyírta a lendkerék reteszét a főtengely (vagy fordítva, de mindegy). Kicserélem, a motor csak nem jó. Az ideg elkap, kínomban kicserélem az új kisipari kondenzátort egy régi trabant kondira. Na a masina mintha megtáltosodott volna. Pörög ha kell, ha nem. Rájövök közben hogy bizony keményen falsot szív egy kibás O gyűrű miatt. Hmm. Kezdem elveszteni a fonalat. Kijavítom a hibát. A motor teljesen jól megy. Aztán megáll mint a szög. Újra elnyírta a reteszt (ék). Nincs itthon több, faragok bele egyet. Lepucolom a főtengely kúpját, majd bekenem krétával, mert hivatalosan az növeli a tapadást. A motor príma, szép alapjárat, szépen veszi a lapot is. Erre megáll. Rugdosás közben lettem rá figyelmes hogy bizony a lendkeréknek 3-4 mm-es ütése van. Ék újra elnyírva, szegecsek is fellazulva. A lendkerékben a kúp erősen megsérült. Szólok a tulajnak. Kijelenti hogy ő márpedig ahhoz a motorhoz nem vesz semmiféle lendkereket. Na erre bepipultam, mondtam neki hogy akkor húzd bele a fa......d ebbe a szarcsomóba és vidd el innen, de sürgősen. Azt mondta várjak még pár napot, kerít egy bontott lendkereket. Na ez nem hiányzik nekem. Másfél napot szoptam a retkével, pedig csak egy sima gyújtás beállításról volt szó. Ezért kapok majd (ha kapok) 5.000,- (!) Ft-ot. Csak mert régi munkatárs. Na ezért hagytam abba a motorszerelést. És most már még közeli ismerősöknek, munkatársaknak sem! Elég volt, befejeztem. Ez a két szar elmegy innen és ennyi. Ide motor többet nem jön, az kurvaélet.
Melyik a jobb robesz? aprilia sr vagy malaguti f15,ilyen csere ajánlatok vannak a leomra