Na mindegy beleérni a gyári Maxis is beleér ebbe a hódfarokba nekem ki is lyukadt be kellett foltoztatni egy M8 as anya a sárvédő és a légszűrő közé a rögzítőcsavarhoz meg is oldotta a dolgot.
eredetileg kék volt...de van plusszba egy fekete is,ha ezt megunom.Mikor megvettem a mocit,a nagy ülés 3helyen lyukas volt(cigicsikk szerintem
)vettem rá használtan egy jó állapotút,de a srác lusta volt szétbontani és adta vele egyben a sisaktartót,nagy idomot,kis ülésrészt az idommal.Jó vétel volt
A sárvédőt már régebben színre fújattam,csak a kompresszorcsere után egy darabig lusta voltam visszarakni,meg azt is kicsit javítani kellett,mert valamikor beleért a gumi alul,elvékonyította a műanyagot,a festék megpattant rajta...Azt vettem észre,hogy a kínai gagyi gumik(pl.kenda)hiába ugyanolyan méretűek,mint márkásabb társai,mikor felraktam keskenyebb lett és magasabb.
Képeket meg a készítésről párar csak este tok feltenni mert másik gépen van.
ez már meghaladná a türelmemet és valószínűleg a kézügyességemet is.Műgyantával meg abszolút nem dolgoztam.Érdemes lenne szerintem ráállnod ilyen idomok készítésére,tuti lenne rá kereslet.
egy ilyen sárvédő nélküli hátsó idom,de 18ezret rablásnak tartok érte,simán levágni nem akarom,mert az elég nagy gányolás,már nézegettem,hogy tudnám valahogy ilyen formában összehozni
Akkor ez teljesen egyedi készítés,vagy felhasználtad hozzá a gyári idom egy részét?nincs esetleg pár képed a munkafolyamatról?
megaztán sorolhatnám
egy kis segítségre lenne szükségem. Egy sr50-es karbis mocihoz kellene egy blokk, ugyanis olyan kopások jelentkeztek, hogy nem lehet perselyezni, cserélni kell. Tudomásom szerint ez Piaggo blokk. Bontottat keresek kompletten. Ha van tippetek, jelezzétek. Köszi