Az hogy ettől az olajtól romlottak el a motorok, az baromság. Biztosan 'jó szerelő' lehet....
Találtam egy 2004-es gyártmányú, gazdája szerint felújított mocit. 70es evo hengerrel és 21es dellorto karbival, gianelli kipufogóval. Amióta fel van újítva 2400km-et ment vele. Hibái: egyik index égő cserés, hátsó gumi szintén, jobb tükör felfogatása mellett egy picit repedt az idom. A vízhőfokot nem mutatja a 70es henger miatt (nem értem hogy mi köze a 70es hengerhez, mint mondtam nem vagyok szerelő, ennyire nem értek hozzá
) de azt mondja, hogy rá lehet kötni és megoldható. A tuningot azzal indokolta, hogy ezzel járt dolgozni és a testsúlya miatt kicsit több erőre volt szüksége. Külföldön talált új melót és nem használja ezért adja el. Ha minden jól megy akkor vasárnap meg tudom nézni élőben is. Mire figyeljek oda?
mennyi egy ilyen szabalyzo membran ? Es hohyan tudom cserelni ? Vagy hogy mukodik ez injektort kpl csere?
Kis segítségre lenne szükségem! Van egy 96-os SR-em és indulásoknál nagyon lassan akar elindulni, de aztán felpörög és jól megy, de ha meg kell állni teljesen akkor megint nagyon lassan gyorsúl fel. Ez tart egy pár km-en keresztűl és utána pedig indúl normálisan! Mi lehet a probléma? Előre is köszi a választ!