Legalábbis mifelén így működik. A fővárosban biztosan másképpp megy, de vedd figyelembe hogy itt és ott mennyit keresnek az emberek. Már ha egyáltalán ezen a környéken kap valaki munkát.
, nálunk ezeket hívják „hülyének”. A válasz a te kezedben van, neked kell eldönteni hová tartozol. Én azt mondom , hogy az vegyen injektoros motor aki ért hozzá, vagy van hozzáértő szerelője
. És most már legyen písz!
nekem pl. a sok állástól beleküppedt a nyál a benzinpumpába, azt kicseréltem egy használtan vásároltra, mondhatni egyből indult. De aztán ez már az ősz végén volt, meg szerintem a használt pumpában is volt már valami, tavasszal megint nem indult. Ugye nekem fura volt, hogy a karbis motorokkal soha nem volt ilyen bajom, nem is gondoltam volna, hogy ezzel meg lesz. Szétszedtem, el volt törve benne annak a kis pistonnak a karja, elsírtam magam.
Aztán gondolkodtam és megcsináltam bronzból, egy mágneskapcsoló egyik érintkezőjéből, azóta is azzal megy. Vagyis pihen a polcon pár hete. Én úgy gondolom, de hangsúlyozom, ez az én véleményem, ha normális használat mellett elhasználódik-kopik, a legjellemzőbb hibák kimérhetőek, javíthatóak. Ha hozzányúltak, akkor vége, sok szerencse kell, hogy megtaláld, mit toltak el.
És itt meg kell követnem kintert és miofant, mert annyi bizonyos, hogy akinek nincs benne gyakorlata, vagy kell neki a motor és kapkod, azzal helyrehozhatatlan hibát lehet elkövetni. Ha nincs műhelyed és szerszámod, neki se állj. Egy gyári egytulajdonos, nem ezermester eladótól túl rosszat nem vehetsz.
Szerintem.