Menetteljesítménye úgy 80 körül fog végre menni folytások nélkül ha elég semmin ne változtass bár egy 70-es szettet a gyilkos városi forgalom megkíván szerintem.
ajánlom figyelmedbe aprómotort Nagykátán, gyártanak egy izzós módosított foncsort sr-be,A gyárit alakítják át,de nem kókány,nem mondanád meg hogy nem gyári 1db 35w izzó van benne elbírja a moci,a gyári 2x 15w
.másik lehetőség,hogy veszel egy "tuning" lámpát az 10e ft körül van 2x21w izzó van benne,viszont nem állíthatő a magassága...én is vettem még a gyári foncsorba 25w izzókat,de nem mertem belerakni mert megolvadhat.uccsó variáció és ingyenes:lassan mész vele
ezzel arra akarok kilyukadni hogy minden környezeti faszságtól meg lenne kímélve(hibalehetőségek esetleges kiváltó oka). Olvasgattam a fórumot egy ideje, és látom vagytok akiknek nincs bajuk, viszont nagyobb többségben nem szeretitek az ditechet.
aprilia sr forever
ha tőgázon indul és amit mondtál az alapján is szerintem csúszik a kuplungod...
Tudnátok nekem segíteni, hogy honnét tudjak szerezni, mert sárvédőt is már hónapok óta hajtok, de az lesz, ez a kis sz@rság meg elveszett.
Ha esetleg van valakinek 1 fölösleges, kérem jelezze nekem!
Ám lehet hogy csak kontakthiba.
Igaz Pécs messze van Nagykátától, de ma akkor kiderítem, hogy mit lehetne vele csinálni.
2003as SR Ditech-be is belemegy az új SR lámpa vagy csak a 125ös SR lámpa passzol hozzá?
Amúgy egy ilyen motorba a légszűrő csere egy sportlégszűrőre, dob valamennyit a teljesítményen? (Tiszta gáz a régi, aztán kéne vennem újat) Ha segít a teljesítményen, akkor melyik a legjobb ami ebbe a motorba való?