nemértem mi lehet,az mellet más baja motorikusan nincsen csak ez!de elhiszem hogy kivan a lelke mert ugye nincs berugó kar..
viszont ezt a benzin csöves dolgot meglesem holnap majd... de már amugy kértem időpontot a szerelőnél:D szal keddig nem tudok vele mit csinálni viszem oda azt megmondja mi a gondja... nem akarok mégnagyobb bakit csinálni bele.
,mert az enyémben kifeküdt a főtengelycsapágy és kimarta a blokkot a vízpumpánál.Ezért most van 2komplett fogaskerékszett
ELSZAKADT MIND A KÉT OLDALON,
NAGYON SZAR AZ ÚTTARTÁSA!LE AKAR ESNI AZ ÚTRÓL!A méretei szerintem 30mm átmérőjű,20mm hosszú és a közepében 10-vagy,12-es cső van!Körülbelül!
Pontosan nem tudtam megmérni!Ha valaki tud valamit segítsen!
Namost mivel a suzuki már nagyon régen nem gyárt japánban 2t blokkot az európai piac meg igényli ezért a katanába minarellit már mégse rakhattak az yamaha a piaggio gyárt még blokkot de dettó má hogy nézne ki hogyx suzukiban piaggio.A piacon más meg nem gyárt ilyet csak a morini hát legyen úgysem törik össze magukat hogy elsők legyenek a 2t robogók versenyében.Tehát saját fejlesztésbe tuti nem tesznek pénzt max picit fejlesztgetnek más gyertya más kompresszorcső egyebek.