Nekem full gyári állapotában(természetesen a folytások nélkül),ha nem fújt szembe a szél és én sem vacsiztam sokat, akkor ÓRA SZERINT felkúszott 95km/h-ig a mutató.Most egy 70es polini vashenger van rajta,kis hátszéllel egyszer megvolt a 110,de ez szintén ÓRA SZERINT.Ja és 120as óra van benne.Amit viszont észrevettem,hogy a kipuff tényleg sokat számít,ez a mostani zx nem igatán vált be,tavasszal első dolgom lesz ledobni róla
Ami nekem az 50es ditechre nagyon bevált az a technigas next-r volt,másnak is merem ajánlani.főleg azért mert nem annyiba kerül mint egy reverse és annyival nem rosszabb.mint amennyivel olcsóbb...kicsit elkalandoztam
És az átlag tecsovásárló ugyanakkorát ugrik ijedtében ha fröccsölöm mit a crosstól.
oda van irva megjegyzésnek a henger melé hogy 8 le vagy 10le!az nem jelenti azt hogy ferakod és 10 le kapásbol
Az max 10 le tud leadni ha kivan fullra kivanhegyezve! Amiket meg felsoroltál tuning motyok a legalapabb szarok! természetesen jobb mint a gyári de nem az igazi... szal kb 90 max a sebeség!Vas henger meg alapbol kevesebet pörög mint az alu!De az tecet hogya felsorolt cucok vannak a motorba és joval jobb cucokat cserélünk ki nem sokal lesz jobb a teljesitmény:DLáttál mér meni egy team2 vagy evo 2 big bore tcr robogot?Az evo2 henger papiron 22 le de h jol emléxek azis csak fötengelyen,egyik gyerekét mérték neki keréken volt 16.5 le!
Szerintem egy robogó órájából nyugodtan el lehet venni egy 10 est,annyit biztos csal.Nem létezik hogy éppen gurul a motor és azt mutatja h 20 meg 30.... Ez hülyeség kérem!
Mondjuk az enyém most még többet mert most szakadt el a spirál vagy ilyesmi!
Zoli32-ről meg csak annyit hogy mikor én voltam szarban a kis SR-emmel (NORMÁLIS karbis) tudott nekem jó tippeket mondani,amiket ki is próbáltam,igaz nem lett jó a motor.de azóta tudom már mi lehetett a gyíkja:csak egy gyári cső mellett voltna rá Giannelli Silencers helyett és jó is lett volna sztem.