Leálltam az út szélére megmozgattam a csatlakozót és már minden tökéletes volt. Ma befújtam kontaktspray-vel. Ma a 30 km alatt nem szórakozott, de lehet h csak szerencse.
ha valaki tudja miért csinálja ezt és tudna segíteni azt meg köszönném
pöffen egyet kettőt de nem akar járni... megnéztem üzemanyag van és szikra is... Kompresszió is van benne bőven... mi lehet a baj?
Te sem unatkozol, úgy látom. Azért ezek mellett az SV igencsak komoly gép.....
A tuningos sr nem mehet gyengét, jó kis csomagot állítottál össze bele.
A gyertya száma: NGK CR6EK. 3500 forint körül van, de nekem csak ez oldja meg a problémát.
Tavasszal volt szervízbe, benzinoumpát cseréltek rajta. Már aznap lerobbantam vele. Visszavittem, de nem tudtak vele semmit kezdeni. A gyári gyertya helyett ezt raktam bele, és megjavult. Akkor döntöttem el h szervízbe soha többet, majd kitanulom h hogyan javítsam meg magam. Aztán ősszel dugattyú-, főtengely-, csapágy-, ... csere. Összerakás után beindult, szépen pötyögött. De aztán beütött a krach. Nem akar indulni. Nagynehezen rájöttem h a gyertya rossz helyen adja a szikrát. Jah a kétpólusú tönkrement vmiért. Maradt két gyári amivel próbálkoztam. Beindult - 2-3 napig ment majd megint nem indult. Ezt csinálta hetekig. Közben vettem bele új gyertyát, de azzal is az előbbi helyzet volt. Visszavittem a szervízbe h cseréljék ki másikra, de a válasz: csak akkor van rá garancia ha ők szerelték be. Ne vicceljenek már, 5 perces gyertyacsere 4000 forintos óradíjért, ugyanis ennyit számláznak hasonló idejű bütykölésért is. Az a lényeg h a kétpólusú gyertyával tökéletes a gépezet.