ki tudod te is cserélni,meg a csöveket is.Ennyiért egy egész motorfelújítást,blokkszéthúzással csinál egy normális szerelő.A karbis átalakítás szerintem legyen a legutolsó dolog amit csinálsz,főleg ennyiért.Annyira olcsó,hogy olyan is lesz szerintem.Vannak itt ebben járatosak akik megmondják neked,hogy mivel jár-mennyibe kerül egy normális átalakítás.Én a helyedben először is megnézetném egy másik szerelővel,mert lehet egész máshol van a bibi.De legelsőnek azzal kellene kezdened,hogy az összes csövet lecseréled,átnézed a csatlakozásokat stb.
Mondta, hogy 2 lehetőség van: Vagy ezeket kicserélni, mondta hogy ez 40ezer+15ezerbe kerülne (vagyis 55ezer)
Vagy karburátorossá alakítani, ami kb 30ezer lenne! Félek ha karbis lenne, csak önindítóval nem tudnám hidegben elindítani. Most mit csináljak?
55ezer kicsit sok nekem. Segítsetek a döntésben! Köszi!
Kivéve, ha olyan kicsit teszel bele, hogy nem húzza fel a szíjat!
A görgők, végig kimennek a görgőpályán, (teljesen mindegy hány grammos) így a végsebességen nem változtatsz. Csak végáttétellel lehetséges, vagy kipufogóval, vagy nyitott szívócsonkkal vagy...sorolhatnám, amivel emelheted a végfordulatot..
Nem okoskodni akartam, csak sokan rosszul tudják...(a félreértések végett)